Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροπληρωμένος ενεργειακός μετρητής

Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος

Κίνα Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος προμηθευτής
Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος προμηθευτής Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IS09001; IS014001; IEC62052-11; IEC62053-21;
Αριθμό μοντέλου: DTSY150/RF

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100PCS
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C Western Union, T/T,
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Ψηφιακός μετρητής KWH Κατηγορία ακρίβειας:: 1.0 (ενεργός) 2.0 (αντιδραστική ενέργεια)
Σταθερά σφυγμού:: 3200, 1600, 800 ΟΜΠ/KWH Δείκτης: παραγωγή σφυγμού δύναμη από την ένδειξη επίδειξη υπερφόρτωσης
Περίοδος αποθήκευσης στοιχείων: περισσότερο από 10 έτη Τάση: 3*220V/230V/240V
Τρέχουσα: 3* 5(60) Α Ακρίβεια ρολογιών: λιγότερο από 0.5S/day

Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος με την επίδειξη LCD

 

DTSY150D ο ηλεκτρικός μετρητής λειτουργείται από την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος τύπων επαφών. Εντούτοις, η ανοικτή κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, που επηρεάζεται εύκολα με το περιβάλλον, πρέπει να προστατευθεί και δημιουργεί την πρόσθετες δαπάνη και τη δυσχέρεια.

 

Επομένως, Radarking σχεδιάζει ένα είδος προπληρωμένου ηλεκτρονικού μετρητή με την ανέπαφη τεχνολογία RF, δηλ., η αγορασμένη πίστωση είναι πρόσβαση στο μετρητή μέσω της ανέπαφης κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος, η τιμή μονάδων του KWH μπορεί να τεθεί στην κάρτα, και ο μετρητής θα αφαιρέσει την πίστωση βασισμένη σε κάθε 0.01kWh, όταν αλλάζουν το δασμολόγιο, το σύστημα διαχείρισης θα επαναρυθμίσει την κάρτα για να αλλάξει την τιμή μονάδων του μετρητή, έτσι ώστε ο μετρητής μπορεί να αφαιρέσει την πίστωση με τη ρύθμιση της τιμής μονάδων για να μειώσει την κατανάλωση επιχείρησης ενέργειας.

 

1. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα: 

 • Υιοθετεί την κρυπτογραφημένη ανέπαφη κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος για την προκαταβολή πληρωμής, η επιχείρηση ενέργειας συλλέγει την πίστωση με την πώληση της κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος για να πραγματοποιήσει «την αμοιβή καθώς πηγαίνετε».
 • Το σύνολο ψηφοθέτησε το κτένισμα δοσολογίας με, την επίδειξη κατανάλωσης ισχύος, τον έλεγχο προκαταβολής πληρωμής, την ανάγνωση καρτών και την έξυπνη αντι-πλαστογράφηση, έτσι έχει την υψηλή αξιοπιστία.
 • Προστασία υπερφόρτωσης: το φορτίο υπερβαίνει για 20%~30% της μέγιστης τρέχουσας διάρκειας για 30 δευτερόλεπτα, ο μετρητής θα κόψει το κύκλωμα δύναμης.
 • Η πολλαπλάσια κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται στην κάρτα για να σιγουρευτεί της ασφάλειας, ακριβής, και της αξιοπιστίας των στοιχείων από το μετρητή, και η κάρτα σχεδιάζεται με την ειδική τεχνολογία που μπορεί να καταγράψει την υπόλοιπη πίστωση και τη συσσωρευμένη κατανάλωση ισχύος, και την κατά της εγκληματικότητας δράση.
 • Η οθόνη LCD παρουσιάζει παραμένοντη πίστωση με δύο δεκαδικά (λογιστική μονάδα: CNY) για 10s, και την τιμή μονάδων με δύο δεκαδικά (λογιστική μονάδα: CNY) για 5s, και τη συσσωρευμένη/τρέχουσα κατανάλωση ισχύος με ένα δεκαδικό (μονάδα: KWH) για 5s στον κύλινδρο.
 • Η ανέπαφη κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
 • Φω'τα οδηγήσεων για να λείψει δύναμης.
 • Ένα μέτρο μπορεί να υποστηρίξει για την πολλών χρηστών χρήση στην περίοδο κατανομής χρόνου.
 • Έχει τη λειτουργία της διαχείρισης διαφορών ώρας.
 • Υποστηρίξεις για τη μέγιστη απαίτηση, και λειτουργία συναγερμών.
 • Ο μαγνητικός να κλείσει με το μάνταλο ηλεκτρονόμος που εφαρμόζεται στο μετρητή βελτιώνει την αξιοπιστία της δύναμης διακοπής λειτουργίας, μειώνει την κατανάλωση ισχύος μετά από τη διακοπή λειτουργίας, λύνει επίσης το πρόβλημα της προσκόλλησης επαφέων που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη λειτουργία του ηλεκτρονόμου υπό τον όρο του μεγάλου ρεύματος.
 • Ο μετρητής μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία μιά φορά η διακοπή ρεύματος και παίρνει την ανακτημένη μιά φορά τροφοδότηση

 

① εφαρμόσιμα πρότυπα: IEC 1036, GB/T18460-2001.

② εκτιμημένη τάση: 3×220/380V, (ακραία λειτουργούσα τάση: 80%~190%)

③ εκτιμημένο ρεύμα: 5(40) Α, 10(40) Α, 5(60) Α, 10(60) Α, 15(60) Α

④ εκτιμημένη συχνότητα: 50/60Hz

⑤ σταθερά σφυγμού: 800, 400 ΟΜΠ/kW.h

⑥. Κατηγορία ακρίβειας: 1.0, 2.0

⑦ γενική κατανάλωση: < 1="">

⑧ αρχικό ρεύμα: ≤0.4%Ib

⑨ αντι-που σέρνεται: λογικό να αντι-συρθεί

⑩ αποθήκευση στοιχείων: 10 έτη που τροφοδοτούνται ακόμη και μακριά

⑪ διάρκεια ζωής: >10 έτη

⑫ βάρη: Περίπου 1.6kg

⑬ διάσταση: 249mm×170mm×75mm

 

 

2. Τεχνικές παράμετροι:

 

Ηλεκτρικές παράμετροι:
Τάση
Τα ονομαστικά Η.Ε τάσης 3x220V
Εκτεταμένη λειτουργούσα σειρά τάσης 80%~115%Un
Περιορισμένη τάση 70%~120%Un
Συχνότητα  
Ονομαστική συχνότητα fn 60Hz
ανοχή 5%
Τρέχων  
Βασικό ρεύμα (Ib) 10A
Μέγιστο ρεύμα (Imax) 100A
Αρχικό ρεύμα (Ist) 30mA
Ενεργός ενεργειακή σταθερά 400imp/kWh
Ακρίβεια μέτρησης  
Ενεργός ενέργεια σε IEC6205321 Class1.0
Αντιδραστική ενέργεια σε IEC6205323 Class2.0
Κατανάλωση ισχύος  
Κατανάλωση ισχύος στο κύκλωμα τάσης <2w>
Κατανάλωση ισχύος στο τρέχον κύκλωμα <1va>
Σειρά θερμοκρασίας  
Μετρητής λειτουργίας 25ºC to+70ºC
Αποθήκευση 40ºC to+85ºC
 
Δύναμη μόνωσης
Δύναμη μόνωσης εναλλασσόμενου ρεύματος 4kV σε 50Hz κατά τη διάρκεια 1min
Συνδέσεις κεντρικών αγωγών τάσης 1.2/50μs ώθησης 8kV
   
Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα
Ηλεκτροστατικές απαλλαγές  
Απαλλαγή επαφών 8kV
Απαλλαγή αέρα 16kV
Ηλεκτρομαγνητικοί τομείς RF  
27MHz σε 500MHz χαρακτηριστικό 10V/m
100kHz σε 1GHz χαρακτηριστικό 30V/m
Γρήγορη παροδική δοκιμή έκρηξης 4kV
   
Μηχανικές απαιτήσεις  
Ποσοστό προστασίας κοχυλιών μετρητών IP54
Προστασία classII
 

 

 

 

Ανέπαφος RF προπληρωμένος κάρτα μετρητής KWH ενεργειακών μετρητών τριφασικός τετρασύρματος έξυπνος

 

Το Wuhan Radarking Electronics Corp. είναι επιχειρήσεις ενός σύγχρονες μεριδίου που η εστίαση στο έξυπνο διαδίκτυο του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος του /smart πραγμάτων (IOT)/της ευφυούς ηλεκτρικής ασφάλειας ενσωμάτωσε τη λύση. Καθιέρωσε το 2002 (προηγούμενο όνομα: Η Co., το ΕΠΕ Radarking Wuhan) και πήγαν δημόσιες στις 27 Ιανουαρίου 2015 με τη σύντμηση RADARKING αποθεμάτων και το απόθεμα αριθμός 831722. Είναι κύριο του ανεξάρτητου κέντρου και του εργοστασίου Ε&Α που είναι οι βασικές συνιστώμενες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Wuhan.

 

Κυρίως Ε&Α, κατασκευή και πωλεί την ενσωματωμένη λύση έξυπνου Διαδικτύου του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πραγμάτων (IOT)/του έξυπνης αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος/της απόκτησης πληροφοριών κατανάλωσης ενέργειας και της μετάδοσης (συλλέκτης, συμπυκνωτής, ενότητα επικοινωνίας), του έξυπνου ηλεκτρικού μετρητή, του έξυπνου υδρομέτρου, της ενέργειας Διαδίκτυο «RDK» της ευφυούς ενεργειακής ενσωματωμένης ασφάλεια λύσης πραγμάτων (IOT), ψηφιακή ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας πανεπιστημιουπόλεων (ανάγνωση μετρητών), 4 ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας -1 μέτρου (ανάγνωση μετρητών), 4 -1 μέτρο/όλος--ένα σύννεφο καρτών που υπολογίζει τη συνολική ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης, έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και ενσωματωμένη ανάλυση λύση, κινητό τηλέφωνο APP (η κατανάλωση ενέργειας, γρήγορο Ε ξαναγεμίζει).

 

Ομάδα Ε&Α: Το κύριο ανώτερο προσωπικό Ε&Α βαθμολόγησε από το κολλέγιο ραντάρ Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από ιδρύστε την επιχείρηση, πρέπει να αναπτύξει την ομάδα Ε&Α που έχει τον τεχνικό Ε&Α 57 (28,5% του υπαλλήλου επιχείρησης). Μπορούν διάφορος ηλεκτρικός μετρητής Ε&Α και σχετικά προϊόντα ανεξάρτητα μέσω της εσωτερικών και εξωτερικών κατάρτισης και της πρακτικής. Έχει 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου εμφάνισης, 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. «Τεχνολογία και η εφαρμογή μετρητών σειράς DDZY150/DTZY150 η έξυπνες ηλεκτρικές βασικές» έχουν κερδίσει το βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας της επαρχίας Hubei σε 12, το 2015. Μπορεί διαφορετικοί τύποι Ε&Α ηλεκτρικών μετρητών και σχετικών προϊόντων ανεξάρτητα και πρέπει να τροποποιήσει και να ενημερώσει την ικανότητα Ε&Α. Η παραγωγή και οι τεχνικοί έχουν περάσει την ακριβή κατάρτιση πρίν εργάζονται που έχουν την ισχυρή αίσθηση της ποιότητας και έχουν επίσης τις τεχνικές δεξιότητες.

 

Εξοπλισμός: Έχουμε 260 σύνολα συσκευών παραγωγής και δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων 3 γραμμών παραγωγής, περισσότερες από 15 μονάδες της βαθμολόγησης. Η ικανότητα τεχνολογίας οδηγεί το επίπεδο που μπορεί να καλύψει την απαίτηση παραγωγής.

 

Περιβάλλον: Το μόνος-χτισμένο εργοστάσιο είναι 4300 τετραγωνικά μέτρα. Η εσωτερικοί παραγωγή και ο χώρος αποθήκευσης είναι 3500 τετραγωνικά μέτρα. Η θερμοκρασία και η υγρασία παραγωγής είναι συμφωνία με τις ηλεκτρικές απαιτήσεις παραγωγής μετρητών. Προκειμένου να διατηρηθούν ο χώρος παραγωγής και το εργασιακό περιβάλλον, έχει εξοπλίσει με την επαγγελματική συντήρηση και η επίβλεψη που εξασφαλίζει η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει όλη την ημέρα για να καλύψει την απαίτηση παραγωγής. Έχει το ειδικό καθαρίζοντας προσωπικό για να διατηρήσει το εργασιακό περιβάλλον του χώρου παραγωγής.

 

Διαχείριση: Έχουμε μια υψηλή αποδοτικότητα, καινοτόμος, σοβαρή Ομάδα Διοίκησης, και το εργοστάσιο έχει περάσει ήδη το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO9001-2008 QMS, και ISO14001-2004. Δεν έχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα batch από την καθιέρωση. AQSIQ (διοίκηση επιθεώρησης κρατικής ποιότητας) παίρνει τον έλεγχο σημείων του ηλεκτρικού μετρητή μας κατά τη διάρκεια του 2009-2016, και όλος ο μετρητής πέρασε την επιθεώρηση. Πλήρως απέδειξε ότι η παραγωγή είναι σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.

 

Αρχή: Ακολουθεί «Στρατιωτική Ακαδημία, στρατιωτική ηθική, χαρακτήρας, την επιχειρησιακή φιλοσοφία ακεραιότητας». Σύμφωνα με τη «η επιτυχία μόλις σε έναν χρόνο, πρόοδος και αξιόπιστος, ικανοποίηση πελατών, ποιοτική πολιτική συνεχούς βελτίωσης», παράγει τα στρατιωτικά προϊόντα υψηλών προτύπων εξαρτάται από τα πλεονεκτήματα ταλέντου και τεχνολογίας. Από το στρατιωτικό χαρακτήρα, κάνετε το άτομο πρώτα και απασχοληθείτε έπειτα, και παρέχετε στον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ευνοϊκή υπηρεσία στους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες. Με τον υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η ευνοϊκή υπηρεσία, αυτό έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πελάτες και έχουν κερδίσει το μεγάλο μερίδιο αγοράς. (Οι χρήστες ομάδας έχουν περισσότερο από 3000).

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα