Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

1 2 3 4 5 6 7
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Εισαγωγή γραμμή παραγωγής συγκόλλησης Αυτόματο τρέξιμο γραμμών βαθμολόγησης Γραμμή παραγωγής συσκευασίας Αυτόματη αντικατάσταση Βούλωμα στη γραμμή παραγωγής Επιθεώρηση πριν από την παράδοση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : RADARKING
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Εισαγωγή:

Το Wuhan Radarking Electronics Corp. είναι επιχειρήσεις ενός σύγχρονες μεριδίου που η εστίαση στο έξυπνο διαδίκτυο του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος του /smart πραγμάτων (IOT)/της ευφυούς ηλεκτρικής ασφάλειας ενσωμάτωσε τη λύση. Καθιέρωσε το 2002 (προηγούμενο όνομα: Η Co., το ΕΠΕ Radarking Wuhan) και πήγαν δημόσιες στις 27 Ιανουαρίου 2015 με τη σύντμηση RADARKING αποθεμάτων και το απόθεμα αριθμός 831722. Είναι κύριο του ανεξάρτητου κέντρου και του εργοστασίου Ε&Α που είναι οι βασικές συνιστώμενες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Wuhan, επαρχία Hubei.

 

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κυρίως Ε&Α, κατασκευή και πωλεί την ενσωματωμένη λύση έξυπνου Διαδικτύου του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πραγμάτων (IOT)/του έξυπνης αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος/της απόκτησης πληροφοριών κατανάλωσης ενέργειας και της μετάδοσης (συλλέκτης, συμπυκνωτής, ενότητα επικοινωνίας), του έξυπνου ηλεκτρικού μετρητή, του έξυπνου υδρομέτρου, της ενέργειας Διαδίκτυο «RDK» της ευφυούς ενεργειακής ενσωματωμένης ασφάλεια λύσης πραγμάτων (IOT), ψηφιακή ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας πανεπιστημιουπόλεων (ανάγνωση μετρητών), 4 ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας -1 μέτρου (ανάγνωση μετρητών), 4 -1 μέτρο/όλος--ένα σύννεφο καρτών που υπολογίζει τη συνολική ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης, έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και ενσωματωμένη ανάλυση λύση, κινητό τηλέφωνο APP (η κατανάλωση ενέργειας, γρήγορο Ε ξαναγεμίζει).

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αρχή:

Ακολουθεί «Στρατιωτική Ακαδημία, στρατιωτική ηθική, χαρακτήρας, την επιχειρησιακή φιλοσοφία ακεραιότητας». Σύμφωνα με τη «η επιτυχία μόλις σε έναν χρόνο, πρόοδος και αξιόπιστος, ικανοποίηση πελατών, ποιοτική πολιτική συνεχούς βελτίωσης», παράγει τα στρατιωτικά προϊόντα υψηλών προτύπων εξαρτάται από τα πλεονεκτήματα ταλέντου και τεχνολογίας. Από το στρατιωτικό χαρακτήρα, κάνετε το άτομο πρώτα και απασχοληθείτε έπειτα, και παρέχετε στον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ευνοϊκή υπηρεσία στους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες. Με τον υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η ευνοϊκή υπηρεσία, αυτό έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πελάτες και έχουν κερδίσει το μεγάλο μερίδιο αγοράς. (Οι χρήστες ομάδας έχουν περισσότερο από 3000).

 

Διαχείριση:

Έχουμε μια υψηλή αποδοτικότητα, καινοτόμος, σοβαρή Ομάδα Διοίκησης, και το εργοστάσιο έχει περάσει ήδη το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO9001-2008 QMS, και ISO14001-2004. Δεν έχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα batch από την καθιέρωση. AQSIQ (διοίκηση επιθεώρησης κρατικής ποιότητας) παίρνει τον έλεγχο σημείων του ηλεκτρικού μετρητή μας κατά τη διάρκεια του 2009-2016, και όλος ο μετρητής πέρασε την επιθεώρηση. Πλήρως απέδειξε ότι η παραγωγή είναι σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Oversea αγορά:

Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Η Μογγολία, η Μαλαισία, το Μπανγκλαντές, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες, τα προϊόντα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Τηλ.:: 86 15623095278

Φαξ: 86-27-84967521

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)