WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

                έξυπνος μετρητής, προπληρωμένος μετρητής & λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now
 • Product Details

Έξυπνος τριφασικός τετρασύρματος ενεργειακών μετρητών, μετρητές καρτών προκαταβολής πληρωμής με τη δύναμη από την επίδειξη

Verified Supplier

Made in China

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: ενεργός ενεργειακός μετρητής Κατηγορία ακρίβειας:: 1.0 (ενεργός) 2.0 (αντιδραστική ενέργεια)
Σταθερά σφυγμού:: 800 ΟΜΠ/KWH Δείκτης: παραγωγή σφυγμού δύναμη από την ένδειξη
Περίοδος αποθήκευσης στοιχείων: περισσότερο από 10 έτη Τάση: 3*220V/380V
Τρέχουσα: 3* 5(40) Α Ακρίβεια ρολογιών: λιγότερο από 0.5S/day

Τριφασικός τετρασύρματος προπληρωμένος μετρητής προκαταβολής πληρωμής καρτών ενεργειακών μετρητών RF με τη δύναμη από την επίδειξη

 

DTSY150D ο ηλεκτρικός μετρητής λειτουργείται από την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος τύπων επαφών. Εντούτοις, η ανοικτή κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος, που επηρεάζεται εύκολα με το περιβάλλον, πρέπει να προστατευθεί και δημιουργεί την πρόσθετες δαπάνη και τη δυσχέρεια.
 
Επομένως, Radarking σχεδιάζει ένα είδος προπληρωμένου ηλεκτρονικού μετρητή με την ανέπαφη τεχνολογία RF, δηλ., η αγορασμένη πίστωση είναι πρόσβαση στο μετρητή μέσω της ανέπαφης κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος, η τιμή μονάδων του KWH μπορεί να τεθεί στην κάρτα, και ο μετρητής θα αφαιρέσει την πίστωση βασισμένη σε κάθε 0.01kWh, όταν αλλάζουν το δασμολόγιο, το σύστημα διαχείρισης θα επαναρυθμίσει την κάρτα για να αλλάξει την τιμή μονάδων του μετρητή, έτσι ώστε ο μετρητής μπορεί να αφαιρέσει την πίστωση με τη ρύθμιση της τιμής μονάδων για να μειώσει την κατανάλωση επιχείρησης ενέργειας.
 
 
Τεχνικές παράμετροι:

Ηλεκτρικές παράμετροι:
Τάση
Τα ονομαστικά Η.Ε τάσης 3x220V
Εκτεταμένη λειτουργούσα σειρά τάσης 80%~115%Un
Περιορισμένη τάση 70%~120%Un
Συχνότητα  
Ονομαστική συχνότητα fn 50Hz/60Hz
ανοχή 5%
Τρέχων  
Βασικό ρεύμα (Ib) 10A
Μέγιστο ρεύμα (Imax) 100A
Αρχικό ρεύμα (Ist) 30mA
Ενεργός ενεργειακή σταθερά 400imp/kWh
Ακρίβεια μέτρησης  
Ενεργός ενέργεια σε IEC6205321 Class1.0
Αντιδραστική ενέργεια σε IEC6205323 Class2.0
Κατανάλωση ισχύος  
Κατανάλωση ισχύος στο κύκλωμα τάσης <2w>
Κατανάλωση ισχύος στο τρέχον κύκλωμα <1va>
Σειρά θερμοκρασίας  
Μετρητής λειτουργίας 25ºC to+70ºC
Αποθήκευση 40ºC to+85ºC

 
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Υιοθετεί την κρυπτογραφημένη ανέπαφη κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος για την προκαταβολή πληρωμής, η επιχείρηση ενέργειας συλλέγει την πίστωση με την πώληση της κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος για να πραγματοποιήσει «την αμοιβή καθώς πηγαίνετε».
 • Το σύνολο ψηφοθέτησε το κτένισμα δοσολογίας με, την επίδειξη κατανάλωσης ισχύος, τον έλεγχο προκαταβολής πληρωμής, την ανάγνωση καρτών και την έξυπνη αντι-πλαστογράφηση, έτσι έχει την υψηλή αξιοπιστία.
 • Προστασία υπερφόρτωσης: το φορτίο υπερβαίνει για 20%~30% της μέγιστης τρέχουσας διάρκειας για 30 δευτερόλεπτα, ο μετρητής θα κόψει το κύκλωμα δύναμης.
 • Η πολλαπλάσια κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται στην κάρτα για να σιγουρευτεί της ασφάλειας, ακριβής, και της αξιοπιστίας των στοιχείων από το μετρητή, και η κάρτα σχεδιάζεται με την ειδική τεχνολογία που μπορεί να καταγράψει την υπόλοιπη πίστωση και τη συσσωρευμένη κατανάλωση ισχύος, και την κατά της εγκληματικότητας δράση.
 • Η οθόνη LCD παρουσιάζει παραμένοντη πίστωση με δύο δεκαδικά (λογιστική μονάδα: CNY) για 10s, και την τιμή μονάδων με δύο δεκαδικά (λογιστική μονάδα: CNY) για 5s, και τη συσσωρευμένη/τρέχουσα κατανάλωση ισχύος με ένα δεκαδικό (μονάδα: KWH) για 5s στον κύλινδρο.
 • Η ανέπαφη κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
 • Φω'τα οδηγήσεων για να λείψει δύναμης.
 • Ένα μέτρο μπορεί να υποστηρίξει για την πολλών χρηστών χρήση στην περίοδο κατανομής χρόνου.
 • Έχει τη λειτουργία της διαχείρισης διαφορών ώρας.
 • Υποστηρίξεις για τη μέγιστη απαίτηση, και λειτουργία συναγερμών.
 • Ο μαγνητικός να κλείσει με το μάνταλο ηλεκτρονόμος που εφαρμόζεται στο μετρητή βελτιώνει την αξιοπιστία της δύναμης διακοπής λειτουργίας, μειώνει την κατανάλωση ισχύος μετά από τη διακοπή λειτουργίας, λύνει επίσης το πρόβλημα της προσκόλλησης επαφέων που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη λειτουργία του ηλεκτρονόμου υπό τον όρο του μεγάλου ρεύματος.
 • Ο μετρητής μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία μιά φορά η διακοπή ρεύματος και παίρνει την ανακτημένη μιά φορά τροφοδότηση

 
Έξυπνος τριφασικός τετρασύρματος ενεργειακών μετρητών, μετρητές καρτών προκαταβολής πληρωμής με τη δύναμη από την επίδειξη

Περίπου εμείς:

Η εταιρία Radarking Electrinics Wuhan είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α. Καθιερώθηκε το 2002. Η βάση παραγωγής μας καλύπτει έναν τομέα 30 στρεμμάτων, και το εργαστήριο μόνος-οικοδόμησης καλύπτει έναν τομέα 7000 τετραγωνικών μέτρων, των καλύψεων παραγωγής και χώρου αποθήκευσης περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε το ηλεκτρονικές εργαστήριο μετρητών και τη μεγάλη έκταση των εξοπλισμών δοκιμής. Έχουμε το εμπορικό σήμα μας «RADARKING», επίσης υποδοχή το OEM/ODM.

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα