Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Γύρος εργοστασίων

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
γραμμή παραγωγής συγκόλλησης
Προσθήκη γραμμής παραγωγής
Γραμμή παραγωγής συσκευασίας
Επιθεώρηση παράδοσης
Αυτόματη τοποθέτηση μηχανήματος
Ευφυής αυτόματη γραμμή βαθμολόγησης

γραμμή παραγωγής συγκόλλησης

Προσθήκη γραμμής παραγωγής

Γραμμή παραγωγής συσκευασίας

Επιθεώρηση παράδοσης

Αυτόματη τοποθέτηση μηχανήματος

Ευφυής αυτόματη γραμμή βαθμολόγησης

1 2 3 4 5
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Δοκιμής σε πάγκο
Βαθμολόγηση
Έξυπνη κωδικοποίηση
Κύμα συγκόλληση
Αποθήκη

Δοκιμής σε πάγκο

Εξεταστικοί μετρητές

Βαθμολόγηση

Έλεγχος των μετρητών

Έξυπνη κωδικοποίηση

Κύμα συγκόλληση

Αποθήκη

1 2 3
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.
Συνάδελφοι Ε&Α
Δοκιμή και βαθμολόγηση
Επιθεώρηση τα μέρη

Συνάδελφοι Ε&Α

Οι τεχνικοί Ε&Α έχουν περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας σε αυτήν την βιομηχανία

Δοκιμή και βαθμολόγηση

Οι τεχνικοί Ε&Α εξετάζουν τα νέα προϊόντα

Επιθεώρηση τα μέρη

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Εξοπλισμός: Έχουμε 260 σύνολα συσκευών παραγωγής και δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων 3 γραμμών παραγωγής, περισσότερες από 15 μονάδες της βαθμολόγησης. Η ικανότητα τεχνολογίας οδηγεί το επίπεδο που μπορεί να καλύψει την απαίτηση παραγωγής.

   

  Υλικό: Αγοράστε το συστατικό που αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις μετρητών και τα εθνικά πρότυπα. Διατυπώστε μια σειρά «διαδικασίας επιθεώρησης εργοστασίων». Μόνο πέρασε τη δοκιμή και η επιθεώρηση, το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή. Η αποθήκευση του υλικού πρέπει να είναι moisture-proof, αντιστατικός που εξασφαλίζουν την κανονική απόδοση του υλικού.

   

  Τέχνη: Η παραγωγή όλων των ηλεκτρονικών μετρητών είναι σύμφωνα με τη ροή διαδικασίας παραγωγής, έχουμε αναπτύξει τα έγγραφα διαδικασίας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

   

  Δοκιμή: Έχει τον πλήρη εξοπλισμό δοκιμής (έχει περάσει την επιθεώρηση της έξυπνης εταιρίας πλέγματος της Κίνας). Διατυπώστε τις λεπτομερείς μεθόδους δοκιμής για τους διαφορετικούς τύπους μετρητών. Κάνετε τη δοκιμή σύμφωνα με αυτές τις μεθόδους δοκιμής για να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων.

   

  Περιβάλλον: Το μόνος-χτισμένο εργοστάσιο είναι 4300 τετραγωνικά μέτρα. Η εσωτερικοί παραγωγή και ο χώρος αποθήκευσης είναι 3500 τετραγωνικά μέτρα. Η θερμοκρασία και η υγρασία παραγωγής είναι συμφωνία με τις ηλεκτρικές απαιτήσεις παραγωγής μετρητών. Προκειμένου να διατηρηθούν ο χώρος παραγωγής και το εργασιακό περιβάλλον, έχει εξοπλίσει με την επαγγελματική συντήρηση και η επίβλεψη που εξασφαλίζει η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει όλη την ημέρα για να καλύψει την απαίτηση παραγωγής. Έχει το ειδικό καθαρίζοντας προσωπικό για να διατηρήσει το εργασιακό περιβάλλον του χώρου παραγωγής.

   

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να προσφέρουμε OEM/ODM σύμφωνα με την έρευνα των πελατών.

   

 • Ε & Α

  Ικανότητα Ε&Α:

  Το κύριο ανώτερο προσωπικό Ε&Α βαθμολόγησε από το κολλέγιο ραντάρ Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από ιδρύστε την επιχείρηση, πρέπει να αναπτύξει την ομάδα Ε&Α που έχει τον τεχνικό Ε&Α 57 (28,5% του υπαλλήλου επιχείρησης). Μπορούν διάφορος ηλεκτρικός μετρητής Ε&Α και σχετικά προϊόντα ανεξάρτητα μέσω της εσωτερικών και εξωτερικών κατάρτισης και της πρακτικής. Έχει 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου εμφάνισης, 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. «Τεχνολογία και η εφαρμογή μετρητών σειράς DDZY150/DTZY150 η έξυπνες ηλεκτρικές βασικές» έχουν κερδίσει το βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας της επαρχίας Hubei σε 12, το 2015. Μπορεί διαφορετικοί τύποι Ε&Α ηλεκτρικών μετρητών και σχετικών προϊόντων ανεξάρτητα και πρέπει να τροποποιήσει και να ενημερώσει την ικανότητα Ε&Α. Η παραγωγή και οι τεχνικοί έχουν περάσει την ακριβή κατάρτιση πρίν εργάζονται που έχουν την ισχυρή αίσθηση της ποιότητας και έχουν επίσης τις τεχνικές δεξιότητες.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Τηλ.:: 86 15623095278

Φαξ: 86-27-84967521

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)