Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροπληρωμένο μετρώντας σύστημα

Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες

Κίνα Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IS09001; IS014001;
Αριθμό μοντέλου: RDK

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 αριθ.
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C Western Union, T/T,
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προπληρωμένος τύπος: Έξυπνη κάρτα που προπληρώνεται κοστούμι: Ηλεκτρικός μετρητής, υδρόμετρο, μετρητής αερίου
Θεωρία: Μια κάρτα για έναν χρήστη Τύπος καρτών: Κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος ή RF
Προσαρμοσμένη: Ναί Συμπερίληψη: Μετρητής, κάρτα, αναγνώστης καρτών, διοικητικό λογισμικό

Έξυπνα προπληρωμένα κάρτα μετρώντας συστήματα ολοκληρωμένου κυκλώματος (μια έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες)

 

Σύνθεση συστημάτων:


Το προπληρωμένο σύστημα μετρητών αποτελείται από το διοικητικό λογισμικό, τον αναγνώστη καρτών, τις κάρτες και τους προπληρωμένους μετρητές. Το σύστημα προκαταβολής πληρωμής λύνει τα προβλήματα τιμολόγησης με να καταστήσει τους μετρητές πληρωμένους εκ των προτέρων.

 

Εισαγωγή & εφαρμογή συστημάτων:

 

Ένα προπληρωμένο υδρόμετρο είναι διαθέσιμο για μια κάρτα χρηστών μόνο, που εμποδίζει όλες τις άλλες κάρτες χρηστών. Οι μετρητές είναι συνήθως για την οικογενειακή χρήση.

 

Διοικητικό λογισμικό:


Λειτουργεί:

 • Διαχείριση συστήματος
 • Καθημερινή εργασία
 • Ανάλυση στοιχείων και εκθέσεις


Εκδόσεις:

 • Αυτόνομη έκδοση
 • Βάση δεδομένων και λειτουργικό λογισμικό που εγκαθίστανται στο ίδιο PC. Αυτό το σύστημα είναι κατάλληλο για τα απλά διοικητικά προγράμματα που λειτούργησαν από λίγους χειριστές σε ένα συγκεντρωμένο πεδίο, όπως ο κοινοτικός διοικητικός τομέας.


Σύστημα ανοικτής γραμμής:

 • Τα διοικητικά μαλακά εμπορεύματα εγκαθίστανται σε περισσότερα από ένα PC που συντίθενται ως ομάδα που συνδέεται με το δίκτυο τοπικής περιοχής. Ένα από το PC είναι ο κεντρικός υπολογιστής. Αυτό το σύστημα είναι κατάλληλο για τα σύνθετα διοικητικά προγράμματα που λειτούργησαν από πολλούς χειριστές. Οι διευθυντές, χειριστές, προσωπικό χρηματοδότησης μπορούν να συμμετέχουν στο PC επεξεργασίας μόνοι τους ταυτόχρονα.

 

Χαρακτηριστικά:

 

1. Διαχείριση όλων των μετρητών RADARKING, έξυπνος και ισχυρός.

2. Δημιουργία των αρχείων των διαφορετικών μετρητών.

3. Η ευκολία για το χειριστή στην πληρωμή σε ανοικτό λογαριασμό, επαναφόρτιση, reissue κάρτα, ακυρώνει τον απολογισμό, αντικαθιστά το μετρητή, κ.λπ.

4. Συλλέγοντας την κατανάλωση τα αρχεία που αποθηκεύονται από τον αναγνώστης-συγγραφέα καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος και φορτώνουν έπειτα στον υπολογιστή για το στήριγμα.

5. Αρχεία πώλησης έρευνας κοντά καθημερινά και μηνιαία ή έρευνα για οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

6. Να συνοψίσει το συνολικό αγορασμένο ποσό και τα χρήματα των διαφορετικών περιοχών, των μετρητών ή των χρόνων πώλησης.

7. Αυτόματα το στήριγμα ή ανακτεί τα στοιχεία.

8. Τέλειος μηχανισμός ασφάλειας. 3DES ποιο που λαμβάνεται συχνά από τη διεθνή υπόσχεση τραπεζών για την ασφάλεια του συστήματος.

9. Φιλική διεπαφή για την απλή λειτουργία.

10. Ισχυρή λειτουργία αποκατάστασης στοιχείων

 

Αναγνώστης-συγγραφέας καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος

Οι πολυ λειτουργίες και ο ενσωματωμένος μικροϋπολογιστής, εγγυώνται την ανεξάρτητη λειτουργία μετά από την εγγραφή πελατών.

Οι κύριες λειτουργίες της είναι οι ακόλουθες:

 • Κατάλληλος για όλους τις κάρτες ολοκληρωμένου κυκλώματος RADARKING και τους προπληρωμένους μετρητές.
 • Μπορεί να χρεώσει την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος ή να επανεκδώσει την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος εάν χάνεται.
 • Ανάγνωση, γράψιμο, διαγραφή, που αναθεωρεί τα στοιχεία στην κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος.
 • Η ενισχυτική σε απευθείας σύνδεση λειτουργία, 6000 κομμάτια της αποθήκευσης στοιχείων και φορτώνει αυτόματα τα στοιχεία στον υπολογιστή. Όταν ο υπολογιστής έχει μια απροσδόκητη διακοπή, μπορεί να υποστηρίξει τη σε μη απευθείας σύνδεση λειτουργία.

 

Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ:

 

1. Ο πελάτης πηγαίνει στην αμοιβή-χρέωση του κέντρου (ή του γραφείου πώλησης δύναμης αντιπροσωπεία &) και πληρώνει για τη δύναμη/το νερό/το αέριο/τη θερμότητα αρχικά, κατόπιν το προσωπικό πληρωμή σε ανοικτό λογαριασμό για τον πελάτη μέσω του λογισμικού και τον αναγνώστης-συγγραφέα καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος και να του δώσει έπειτα μια κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος με το αγορασμένο ποσό και τις σχετικές πληροφορίες χρηστών μέσα.

 

2. Ο πελάτης παίρνει την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματός του στο σπίτι και τα ισχυρά κτυπήματα αυτό στον τομέα επαγωγής του μετρητή και έπειτα το αγορασμένο ποσό θα εισαχθεί αυτόματα στο μετρητή του. Κατόπιν ο έξυπνος προπληρωμένος μετρητής θα ανάψει τη βαλβίδα για να παρέχει τη δύναμη/το νερό/το αέριο/τη θερμότητα.

 

3. Ο μετρητής θα ανησυχήσει με να παρουσιάσει πληροφορίες για το LCD/LED συνεχώς όταν δεν υπάρχει καμία αρκετές δύναμη/νερό/αέριο/θερμότητα μέσα στο μετρητή, το πρώτο ανησυχητικό ποσό φορά μπορεί να τεθεί εκ των προτέρων. Ο μετρητής θα ανησυχήσει πάλι με την παύση της εργασίας και θα κόψει τον ανεφοδιασμό όταν προσιτότητα στο δεύτερο ανησυχητικό ποσό. Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υπολείμματα με η κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματός του για να επανενεργοποιήσει το μετρητή. Όταν τα υπολείμματα καταναλώνονται επίσης, ο μετρητής θα σταματήσει την εργασία πάλι. Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει πάλι μόνο μετά από επαναφορτισμένος.

 

 

Πρότυπα:

 • Τα εθνικά πρότυπα του μετρητή GB/T 6968-2011 αερίου τύπων ταινιών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
 • Τα πρότυπα κατασκευής της πόλης στο μετρητή αερίου καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος 112-2008 της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας CJ/T για οικογενειακής χρήσης GB/T17215.321-2008 ενεργό ενεργειακό μετρητή εναλλασσόμενου ρεύματος βαθμού Α και βαθμού Β το στατικό
 • GB/T18460-2001 προπληρωμένος ενεργειακός μετρητής
 • Μετρητής κρύου νερού καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος 133-2007 CJ/T
 • GB/T 778. μετρητής κρύου νερού 1-2007

 

Απλή λειτουργία ένα συστημάτων δοσολογίας ολοκληρωμένου κυκλώματος προπληρωμένη κάρτα έξυπνη κάρτα για τους πολυ χρήστες

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα