Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνεργειακός μετρητής Lorawan

Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD

Κίνα Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD προμηθευτής
Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD προμηθευτής Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματικός ψηφιακός ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης ενεργειακών μετρητών με την αναδρομικά φωτισμένη επίδειξη LCD

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23;
Αριθμό μοντέλου: DSS150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000 PC το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θεωρία: Ηλεκτρικός μετρητής Εμφάνιση: Οθόνη LED
Σύνδεση: τερματικό Τύπος: Embeded
Σήμα μέτρου: Συνεχές κύμα Πρότυπο: IEC62053-21 IEC62052-11 IEC62053-23

Επαγγελματικός ψηφιακός μετρητής ενέργειας Ηλεκτρικός μετρητής μίας φάσης με οπίσθια οθόνη LCD

1. Επισκόπηση προϊόντων:

Παρουσίαση προϊόντος: Υιοθετήστε μπλε οθόνη οπίσθιου φωτισμού LCD, μπορεί να εμφανίσει κοινή ποσότητα ισχύος και άλλες παραμέτρους. Η ένδειξη παραμέτρων της ποσότητας ισχύος του μετρητή είναι πραγματική τιμή όταν μετρηθεί από PT, CT (σημαίνει: V = PT * imput V, A = CT * imoutA, εμφάνιση P = τιμή ισχύος * PT * CT). Μπορεί να εμφανίσει τάση με το διακόπτη του πληκτρολογίου (τώρα ο πρώτος φωτισμός ένδειξης οθόνης) την πρώτη σειρά, τη δεύτερη σειρά, την οθόνη LED τρίτης σειράς ξεχωριστά αντιπροσωπεύουν UA, UB, UC ή UAB, UBC, UCA. Η μονάδα είναι V. Ένδειξη K ή M σημαίνει η σύνδεση KV & MV. Η ένδειξη ρεύματος (τώρα ο δεύτερος φωτισμός ένδειξης οθόνης) η πρώτη σειρά, η δεύτερη σειρά, η τρίτη σειρά LED απεικονίζουν ξεχωριστά IA, IB, IC. Η μονάδα είναι Α. Δείκτης K ή M σημαίνει φωτισμός KA & MA. Οθόνη ισχύος (τώρα ο δεύτερος φωτισμός ένδειξης οθόνης) η πρώτη σειρά, η δεύτερη σειρά, η τρίτη σειρά LED απεικονίζουν ξεχωριστά P, Q, COS, η μονάδα είναι W, Var. Ένδειξη K ή M σημαίνει φωτισμός Kw, KVar & Mw, Mvar. Η ένδειξη ενέργειας υιοθετεί την οθόνη LED πρώτης και δεύτερης σειράς (ως πρώτη οθόνη 278,1 η δεύτερη οθόνη 5995, η ενέργεια είναι 278,1599)2. Λειτουργίες προϊόντος:


Μέτρηση: αμπερόμετρο, βολτόμετρο, μονοφασικός ενεργός και αντιδραστικός μετρητής ισχύος, μετρητής ενεργού και αέργου ισχύος τριών φάσεων και μετρητής συντελεστή ισχύος. Οθόνη: τέσσερις LED ψηφιακή οθόνη 9999. Μέγιστη είσοδος: βολτόμετρο: 600V, μετασχηματιστής τάσης απαιτείται όταν η τάση AC είναι πάνω από 600V. αμπερόμετρο: 5Α, απαιτούνται μετασχηματιστές ρεύματος όταν το ρεύμα AC είναι πάνω από 5Α. DC Ammeter: 5A, ενσωματωμένες απολήξεις 75mv, 60mv και 50mv απαιτείται όταν το ρεύμα DC είναι πάνω από 5A. Χρήσεις: κατάλληλες για μέτρηση παραμέτρων σε αμπερόμετρο, βολτόμετρο, μονοφασικό ενεργό και αντιδραστικό μετρητή ισχύος, μετρητή τριφασικού ενεργού και αέργου ισχύος και μετρητή συντελεστή ισχύος στις βιομηχανίες ηλεκτρικών δικτύων, αυτοματισμοί, αυτοματισμοί υποσταθμών, το έξυπνο κτίριο και το εσωτερικό σύστημα της επιχείρησης. Για να ταιριάζει με τον πελάτη: επικοινωνίες RS485, έξοδο δύο κατευθύνσεων, είσοδος δύο κατευθύνσεων και μία αναλογική έξοδος ενός τρόπου. Χρόνος γήρανσης: όλα τα προϊόντα έχουν ωριμάσει, ώστε να μπορούν να λειτουργούν σταθερά σε μακροπρόθεσμη βάση για να μειώσουν τις επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος στο μετρητή, προσφέροντας στους χρήστες ικανοποιητικό προϊόν.

3. Παράμετροι προϊόντων:

Μετρούμενη τάση AC 100V, 200V, 380V
παραφορτώνω 1,2 φορές ονομαστική για συνεχή και 2 φορές βαθμολογημένη για 10 δευτερόλεπτα
Κατανάλωση ενέργειας <0.1VA / φάση
Μετρήσιμο ρεύμα AC · 1Α, 5Α
Βοηθητική παροχή ρεύματος AC / DC · 80V-270V

4. Προφυλάξεις εγκατάστασης:

Η εγκατάσταση του μετρητή με το ρεύμα είναι απαγορευμένη!

Οι μετρητές θα πρέπει να τοποθετούνται σε εσωτερικό χώρο και να προστατεύονται με το ειδικό δοχείο μέτρησης. και η πλάκα συναρμολόγησης θα πρέπει να στερεώνεται σφικτά πάνω στο αντι-φλόγα και δεν πρέπει να υπάρχει καμία επιβλαβής ουσία όπως σκόνη, σπρέι αλατιού που προκαλεί τη διάβρωση στον αέρα.

Η διαδικασία σύνδεσης πρέπει να είναι σύμφωνη με το διάγραμμα καλωδίωσης που είναι τυπωμένο μέσα στο κάλυμμα του μετρητή και τα καλώδια πρέπει να είναι κατασκευασμένα από χαλκό για να συνδέσετε το κάτω μέρος του ακροδέκτη του μετρητή που σφίγγεται με τις βίδες για να προστατεύσετε το μετρητή από ζημιά από την επαφή απώλειας.

5 . Μεταφορά & Αποθήκευση:

Τα εμπορεύματα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από βίαιη σύγκρουση όταν παραδίδονται και σφραγίζονται και σύμφωνα με τους κανόνες των Γενικών Τεχνικών Όρων των Συσκευασιών Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Προϊόντων GB / T13384-2008 για τη μεταφορά και αποθήκευση τους.

Τοποθετήστε το απόθεμα και την αποθήκευση στα ράφια υπό την προϋπόθεση της αρχικής συσκευασίας και το ύψος του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8 επίπεδα.

Ο χώρος αποθήκευσης των προϊόντων πρέπει να είναι καθαρός και η θερμοκρασία να είναι μεταξύ -40 ℃ και 70 ℃ καθώς και λιγότερο από 95% σχετική υγρασία. Και η επικίνδυνη ουσία που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάβρωση δεν επιτρέπεται να υπάρχει στον αέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα