Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Προϊόντατριφασικός ηλεκτρικός μετρητής

DTS150 3 φάση 4 ενεργειακός μετρητής 3P4W 3 * 20 (80) Α καλωδίων με την επίδειξη καταλόγων

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

DTS150 3 φάση 4 ενεργειακός μετρητής 3P4W 3 * 20 (80) Α καλωδίων με την επίδειξη καταλόγων

Κίνα DTS150 3 φάση 4 ενεργειακός μετρητής 3P4W 3 * 20 (80) Α καλωδίων με την επίδειξη καταλόγων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  DTS150 3 φάση 4 ενεργειακός μετρητής 3P4W 3 * 20 (80) Α καλωδίων με την επίδειξη καταλόγων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23
Αριθμό μοντέλου: DTS150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000 PC το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ονομαστική τάση: 3* 220V/380V Βαθμολογία τρέχουσα: 3* 20(80) Α
ρεύμα έναρξης: 0,4% Ib Σταθερά σφυγμού: 3*400imp/kwh
Εμφάνιση: 6+2 επίδειξη LCD Δείκτης: LED

DTS150 3 φάση 4 ενεργειακός μετρητής 3P4W 3 * 20 (80) Α καλωδίων με την επίδειξη καταλόγων
 
Περιλήψεις:

DTS150 σειράς ο τριφασικός ηλεκτρονικός μετρητής βατώρας τύπων ενεργός είναι Α που το ειδικό μετρώντας κύκλωμα δύναμης υιοθετεί τη διεθνή προηγμένη, δεκαεξάμπιτη μετατροπή A/D, ψηφιακός πολλαπλασιαστής, χρησιμοποιώντας όπως η διαδικασία τεχνολογίας και παραγωγής SMT, σύμφωνα με την πραγματική βιομηχανική κατάσταση ηλεκτρικής ενέργειας, το σχέδιο και την κατασκευή του μετρητή βατώρας νέου τύπου. Οι δείκτες απόδοσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα IEC62053-03 και GB/T17215.321-2008 χαρακτηρίζουν (βαθμός 1 βαθμός 2) τον ενεργό μετρητή βατώρας εναλλασσόμενου ρεύματος του τριφασικού ηλεκτρονικού μετρητή βατώρας τύπων ενεργού σε όλες τις τεχνικές απαιτήσεις.

 
Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

 • Και θετική και αντίστροφη τριφασική ενεργός δύναμη μέτρησης και συνολική δύναμη σε μια κατεύθυνση
 • Μακράς διαρκείας, υψηλή αξιοπιστία των ηλεκτρονικών συστατικών, μακριά ζωή υπηρεσιών, υψηλή αξιοπιστία, μακροχρόνια εργασία χωρίς βαθμολόγηση
 • Ακρίβεια δοσολογίας ηλεκτρικής ενέργειας, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, καλό γραμμικό λάθος, συχνότητα, θερμοκρασία, τάση και αρμονική μικρή επιρροή στην ακρίβεια μέτρησης
 • Το μικρό αρχικό ρεύμα, όλα τα είδη των όρων ηλεκτρικής ενέργειας μετρά ακριβώς την ηλεκτρική ενέργεια
 • Τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μια έλλειψη σφυγμού φάσης και οδηγίες
 • Με την ελαφριά υπέρυθρη διεπαφή συζεύξεων και τη διεπαφή επικοινωνίας 485
 • Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ευρέως, όπως το LCD, ικανότητα επίδειξης των οδηγήσεων.

 
Τεχνικές προδιαγραφές:

 • Τάση αναφοράς: τριφασικό τετρασύρματο 3x220V/380V, 3X57.7V/100V 
 • Ρεύμα αναφοράς 1.5(6), 5(20) Α, 10(40) Α, 15(60) Α, 20(80) Α, 30(100) Α
 • Συχνότητα αναφοράς: 50Hz
 • Αρχικό ρεύμα: 1.0 βαθμός 0.002Ib, 2,0 βαθμός 0.003Ib, 1,0 βαθμός 0.004Ib, 2,0 βαθμός 0.005Ib
 • Διακλάδωση που τρέχει: Με το τρέχοντας σχέδιο λογικής διακλαδώσεων
 • Λειτουργώντας σειρά τάσης: 0.8Un~1.15Un
 • Διασκεδασμός δύναμης διασκεδασμός ισχύος της γραμμής ≤1.5W/5VA τάσης
 • Διασκεδασμός δύναμης της τρέχουσας γραμμής ≤ 3VA
 • Περιβαλλοντικές συνθήκες: θερμοκρασία εργασίας ορίου: - 40℃~70℃
 • Σχετική θερμοκρασία εργασίας: ≤ 85%

 
 
 
Το Wuhan Radarking Electronics Corp. είναι επιχειρήσεις ενός σύγχρονες μεριδίου που η εστίαση στο έξυπνο διαδίκτυο του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος του /smart πραγμάτων (IOT)/της ευφυούς ηλεκτρικής ασφάλειας ενσωμάτωσε τη λύση. Καθιέρωσε το 2002 (προηγούμενο όνομα: Η Co., το ΕΠΕ Radarking Wuhan) και πήγαν δημόσιες στις 27 Ιανουαρίου 2015 με τη σύντμηση RADARKING αποθεμάτων και το απόθεμα αριθμός 831722. Είναι κύριο του ανεξάρτητου κέντρου και του εργοστασίου Ε&Α που είναι οι βασικές συνιστώμενες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Wuhan.
 
Κυρίως Ε&Α, κατασκευή και πωλεί την ενσωματωμένη λύση έξυπνου Διαδικτύου του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πραγμάτων (IOT)/του έξυπνης αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος/της απόκτησης πληροφοριών κατανάλωσης ενέργειας και της μετάδοσης (συλλέκτης, συμπυκνωτής, ενότητα επικοινωνίας), του έξυπνου ηλεκτρικού μετρητή, του έξυπνου υδρομέτρου, της ενέργειας Διαδίκτυο «RDK» της ευφυούς ενεργειακής ενσωματωμένης ασφάλεια λύσης πραγμάτων (IOT), ψηφιακή ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας πανεπιστημιουπόλεων (ανάγνωση μετρητών), 4 ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας -1 μέτρου (ανάγνωση μετρητών), 4 -1 μέτρο/όλος--ένα σύννεφο καρτών που υπολογίζει τη συνολική ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης, έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και ενσωματωμένη ανάλυση λύση, κινητό τηλέφωνο APP (η κατανάλωση ενέργειας, γρήγορο Ε ξαναγεμίζει).
 
Υπάλληλος: Υπάρχουν περισσότεροι από 200 υπάλληλοι. Μεταξύ τους, υπάρχουν 78 τεχνικοί που έχει 4 ανώτερους τεχνικούς. Υπάρχουν 72 υπάλληλοι που έχουν πάρει ήδη το βαθμό κολλεγίων που έχει τη 30 αποκτηθείσα πιστοποίηση επιθεωρητών μέτρησης.
 
Το κύριο ανώτερο προσωπικό Ε&Α βαθμολόγησε από το κολλέγιο ραντάρ Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από ιδρύστε την επιχείρηση, πρέπει να αναπτύξει την ομάδα Ε&Α που έχει τον τεχνικό Ε&Α 57 (28,5% του υπαλλήλου επιχείρησης). Μπορούν διάφορος ηλεκτρικός μετρητής Ε&Α και σχετικά προϊόντα ανεξάρτητα μέσω της εσωτερικών και εξωτερικών κατάρτισης και της πρακτικής. Έχει 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου εμφάνισης, 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. «Τεχνολογία και η εφαρμογή μετρητών σειράς DDZY150/DTZY150 η έξυπνες ηλεκτρικές βασικές» έχουν κερδίσει το βραβείο προόδου επιστήμης και τεχνολογίας της επαρχίας Hubei σε 12, το 2015. Μπορεί διαφορετικοί τύποι Ε&Α ηλεκτρικών μετρητών και σχετικών προϊόντων ανεξάρτητα και πρέπει να τροποποιήσει και να ενημερώσει την ικανότητα Ε&Α. Η παραγωγή και οι τεχνικοί έχουν περάσει την ακριβή κατάρτιση πρίν εργάζονται που έχουν την ισχυρή αίσθηση της ποιότητας και έχουν επίσης τις τεχνικές δεξιότητες.
 
Εξοπλισμός: Έχουμε 260 σύνολα συσκευών παραγωγής και δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων 3 γραμμών παραγωγής, περισσότερες από 15 μονάδες της βαθμολόγησης. Η ικανότητα τεχνολογίας οδηγεί το επίπεδο που μπορεί να καλύψει την απαίτηση παραγωγής.
 
Υλικό: Αγοράστε το συστατικό που αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις μετρητών και τα εθνικά πρότυπα. Διατυπώστε μια σειρά «διαδικασίας επιθεώρησης εργοστασίων». Μόνο πέρασε τη δοκιμή και η επιθεώρηση, το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή. Η αποθήκευση του υλικού πρέπει να είναι moisture-proof, αντιστατικός που εξασφαλίζουν την κανονική απόδοση του υλικού.
 
Τέχνη: Η παραγωγή όλων των ηλεκτρονικών μετρητών είναι σύμφωνα με τη ροή διαδικασίας παραγωγής, έχουμε αναπτύξει τα έγγραφα διαδικασίας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.
 
Δοκιμή: Έχει τον πλήρη εξοπλισμό δοκιμής (έχει περάσει την επιθεώρηση της έξυπνης εταιρίας πλέγματος της Κίνας). Διατυπώστε τις λεπτομερείς μεθόδους δοκιμής για τους διαφορετικούς τύπους μετρητών. Κάνετε τη δοκιμή σύμφωνα με αυτές τις μεθόδους δοκιμής για να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων.
 
Περιβάλλον: Το μόνος-χτισμένο εργοστάσιο είναι 4300 τετραγωνικά μέτρα. Η εσωτερικοί παραγωγή και ο χώρος αποθήκευσης είναι 3500 τετραγωνικά μέτρα. Η θερμοκρασία και η υγρασία παραγωγής είναι συμφωνία με τις ηλεκτρικές απαιτήσεις παραγωγής μετρητών. Προκειμένου να διατηρηθούν ο χώρος παραγωγής και το εργασιακό περιβάλλον, έχει εξοπλίσει με την επαγγελματική συντήρηση και η επίβλεψη που εξασφαλίζει η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει όλη την ημέρα για να καλύψει την απαίτηση παραγωγής. Έχει το ειδικό καθαρίζοντας προσωπικό για να διατηρήσει το εργασιακό περιβάλλον του χώρου παραγωγής.
 
Υπηρεσία: Έχει την ομάδα μεταπωλήσεων που έχει την ειδικευμένη τεχνολογία, τη γρήγορη απάντηση, και την ισχυρή αίσθηση της υπηρεσίας. Έχει την άμεση επικοινωνία 400-003-9166 δωρεάν υπηρεσίας 24 ωρών. Μπορέστε απάντηση η έρευνα των πελατών μέσα σε μισή ώρα. Η προσιτότητα επί του τόπου μέσα σε 4 ώρες εάν λιγότερο από 200 χιλιόμετρα από την επαρχιακή πόλη, και η προσιτότητα επί του τόπου μέσα σε 6 ώρες εάν περισσότερα από 200 χιλιόμετρα, και υποβάλλουν επίσης τις λύσεις μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες.
 
Διαχείριση: Έχουμε μια υψηλή αποδοτικότητα, καινοτόμος, σοβαρή Ομάδα Διοίκησης, και το εργοστάσιο έχει περάσει ήδη το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO9001-2008 QMS, και ISO14001-2004. Δεν έχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα batch από την καθιέρωση. AQSIQ (διοίκηση επιθεώρησης κρατικής ποιότητας) παίρνει τον έλεγχο σημείων του ηλεκτρικού μετρητή μας κατά τη διάρκεια του 2009-2016, και όλος ο μετρητής πέρασε την επιθεώρηση. Πλήρως απέδειξε ότι η παραγωγή είναι σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.
 
Αρχή: Ακολουθεί «Στρατιωτική Ακαδημία, στρατιωτική ηθική, χαρακτήρας, την επιχειρησιακή φιλοσοφία ακεραιότητας». Σύμφωνα με τη «η επιτυχία μόλις σε έναν χρόνο, πρόοδος και αξιόπιστος, ικανοποίηση πελατών, ποιοτική πολιτική συνεχούς βελτίωσης», παράγει τα στρατιωτικά προϊόντα υψηλών προτύπων εξαρτάται από τα πλεονεκτήματα ταλέντου και τεχνολογίας. Από το στρατιωτικό χαρακτήρα, κάνετε το άτομο πρώτα και απασχοληθείτε έπειτα, και παρέχετε στον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ευνοϊκή υπηρεσία στους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες. Με τον υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και η ευνοϊκή υπηρεσία, αυτό έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πελάτες και έχουν κερδίσει το μεγάλο μερίδιο αγοράς. (Οι χρήστες ομάδας έχουν περισσότερο από 3000).
 
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα