Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈξυπνος ηλεκτρικός μετρητής

AMR DLMS ενιαία φάση δύο μετρητών συστημάτων έξυπνη ηλεκτρική επικοινωνία PLC RS485 καλωδίων

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

AMR DLMS ενιαία φάση δύο μετρητών συστημάτων έξυπνη ηλεκτρική επικοινωνία PLC RS485 καλωδίων

Κίνα AMR DLMS ενιαία φάση δύο μετρητών συστημάτων έξυπνη ηλεκτρική επικοινωνία PLC RS485 καλωδίων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  AMR DLMS ενιαία φάση δύο μετρητών συστημάτων έξυπνη ηλεκτρική επικοινωνία PLC RS485 καλωδίων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62056-21
Αριθμό μοντέλου: DDZY150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 50
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000 PC το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τάση: 230v Τρέχουσα: 10(60) Α
συχνότητας: 50HZ Κλάσης ακριβείας: Κατηγορία 1,0.
Σταθερά σφυγμού: 3200imp/kwh Τρόπος επικοινωνίας: PLC, Wifi, μεταφορέας, GPRS
Baud ποσοστό: 2400bps Ψηφίο επίδειξης: 6+2

AMR DLMS ενιαία φάση δύο μετρητών συστημάτων έξυπνη ηλεκτρική επικοινωνία PLC RS485 καλωδίων

 

 

Αρχή εργασίας:

 

Η μετρημένα τάση εναλλασσόμενου ρεύματος και το ρεύμα έχουν επιλεχτεί και μεταφεμένος στο επαγγελματικό μετρώντας τσιπ, μετά από την ψηφιακή επεξεργασία, τους έχουν αλλάξει στο σήμα σφυγμού, το οποίο ευθέως ανάλογα με την ενεργό δύναμη, και έπειτα σταλμένος στο μικροεπεξεργαστή. Ο μικροεπεξεργαστής θα συσσώρευε το σήμα σφυγμού σύμφωνα με το δασμολόγιο, κατόπιν να πάρει τη συνολική δύναμη και τη δύναμη δασμολογίων και να τους βάλει στον κατάλογο. Συγχρόνως, ο μικροεπεξεργαστής τελειώνει τη λειτουργία της επίδειξης και της μεταστροφής με τα εξωτερικά μηνύματα. Παρακαλώ πάρτε την προσοχή στο σχήμα 1

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: 

 

      1)Δοσολογία

  • Μετρώντας για τη θετική και αντίστροφη ενεργό δύναμη, αποθήκευση τα στοιχεία, και σύμφωνα με τα οποία θέτοντας ενεργός ομάδα
  • Πολυ δασμολόγιο. Για την ενεργό δύναμη, μπορεί να συσσωρεύσει και σύνολο αποθήκευσης, κορυφή, αιχμή, επίπεδος, δύναμη κοιλάδων σύμφωνα με ορισμένη περίοδο.
  • Μπορεί αποθήκευση να συμπληρώσει συνολικά τη δύναμη και τη δύναμη για κάθε δασμολόγιο για τελευταίους 12 μήνες. Το όριο είναι 24:00pm του τέλους του μήνα, ή στην ώρα από το 1$ο σε 28ο για τον κάθε μήνα
  •  

        2)Μακρινός έλεγχος αμοιβών

Τελείωσε τη ρύθμιση παραμέτρου και τη μακρινή αγορά μέσω RS485, του μεταφορέα και άλλου εικονικού μέσου.

 

        3)Μέτρηση και έλεγχος

Μπορεί να μετρήσει και να ελέγξει τη λειτουργούσα παράμετρο όπως η τάση, το ρεύμα (συμπεριλαμβανομένου μηδέ ρεύματος γραμμών), η ισχύς, ο παράγοντας ισχύος και το κ.λπ. Το λάθος δεν θα υπερέβαινε ±1

 

        4)Κούτσουρο γεγονότος

  • Μόνιμο αρχείο ο χρόνος όταν συνέβη η αναστοιχειοθέτηση, και επίσης τα στοιχεία όσον αφορά εκείνο τον χρόνο.
  • Καταγράφοντας τους συνολικούς χρόνους για τον προγραμματισμό, το χρόνο για τελευταία 10 που προγραμματίζουν και επίσης τον κώδικα λειτουργίας και τον προσδιορισμό στοιχείων για τον προγραμματισμό.
  • Καταγράφοντας τους συνολικούς χρόνους για το συγχρονισμό (εξαιρέσει του χρόνου που μεταδίδει ραδιοφωνικά), το χρόνο για τον τελευταίο συγχρονισμό 10 και επίσης τον κώδικα λειτουργίας.
  • Καταγράφοντας τους συνολικούς χρόνους για τη δύναμη κάτω, ο χρόνος για την τελευταία δύναμη 10 κάτω και τη δύναμη επάνω.

e) Καταγράφοντας τους τελευταίους 10 χρόνους για το διακόπτη έξω και επάνω από τον τηλεχειρισμό, και επίσης το χρόνο για το διακόπτη out/on, τη δύναμη και το κ.λπ.

f) Καταγράφοντας τους συνολικούς χρόνους για το άνοιγμα της κάλυψης μετρητών, ο χρόνος για τελευταία 10 που ανοίγουν συνέβη και τελείωσε.

 

5) Επίδειξη

a) Οι ακόλουθες πληροφορίες θα επιδεικνύονταν στο μετρητή:

b) Η μονάδα για τη δύναμη είναι KWH, και ψηφιακή επίδειξη 8, συμπεριλαμβανομένων 2 δεκαδικών

c) Μέθοδοι LCD backlight ξυπνήστε συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη ξυπνήστε, των υπέρυθρων ακτίνων ξυπνήστε (οποιεσδήποτε υπέρυθρες ακτίνες μπορούν να λειτουργήσουν) και του κ.λπ. Σε κανονική χρήση, ο χρόνος ζωής για το LCD δεν θα είναι λιγότερο από 10 έτη

d) Όταν η δύναμη μακριά, το backlight μπορεί να είναι ξύπνησε από το διακόπτη Εάν καμία λειτουργία μετά από να ξυπνήσει, LCD δεν θα έκλεινε αυτόματα μετά από έναν κύκλο Εάν η λειτουργία υπάρχει, το LCD θα έκλεινε αυτόματα σε 30 δευτερόλεπτα μετά από τη λειτουργία.

e) Δείκτης: --Το κόκκινο σφυγμού, αυτό είναι κλειστό στον κανονικό όρο, και θα ήταν λάμψη κατά τη μέτρηση της ενεργού δύναμης

--Ανησυχήστε το κόκκινο, είναι κλειστό στον κανονικό την όρο, και θα ήταν ανοικτό κατά ανησυχία

--Το ταξίδι κίτρινο, αυτό είναι κλειστό στον κανονικό όρο, και θα ήταν ανοικτό πότε ο διακόπτης φορτίων αποσυνδέει.

 

6) Συναγερμός

Όταν τα ακόλουθος ελαττώματα ή ο συναγερμός εμφανίζονται, το LCD θα σταματούσε στον ορισμένους κώδικα και backlight τη συντήρηση επάνω.

Κώδικας λάθους

Σφάλλω-01 λάθος βρόχων ελέγχου

Σφάλλω-04 χαμηλή τάση για την μπαταρία ρολογιών

Σφάλλω-08 λάθος ρολογιών

Σφάλλω-10 λάθος για την πιστοποίηση

Σφάλλω-16 λάθος για τη βασική διόρθωση

 

7) Πάγωμα

Χρόνος που παγώνει: Παγώνοντας στοιχεία μετρητών σύμφωνα με τον υποσχετικούς χρόνο και το διάστημα Μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον 12 φορές για κάθε παγωμένο μέρος.

Στιγμιαίο πάγωμα: Στο πλαίσιο του ανάρμοστου όρου, του παγώνοντας τρέχοντος χρόνου ημερομηνίας, όλων της δύναμης και των σημαντικών στοιχείων μέτρησης Κρατά τα στοιχεία για τελευταίους 3 χρόνους.

Διορίστε το πάγωμα: Σε κάθε περίπτωση του παλαιότερου/νέου δασμολογίου, της μεταστροφής δασμολογίων βημάτων και άλλης κατάστασης που είναι απαραίτητη, ο μετρητής θα επάγωνε τη δύναμη και άλλο σημαντικό στοιχείο όσον αφορά το χρόνο μεταστροφής, αυτό κρατά τα στοιχεία για τελευταίους 2 χρόνους

Ημέρα που παγώνει: Δύναμη καταστημάτων σε 0.00am για κάθε μέρα, σύνολο για 2 μήνα

Στην ώρα που παγώνει: Ενεργός δύναμη καταστημάτων για την ώρα ή μισή ώρα, σύνολο για 96 στοιχεία

 

8) Συγχρονισμός

Ενσωματώστε το κύκλωμα ρολογιών με τη λειτουργία αποζημιώσεων θερμοκρασίας, το ημερολόγιο, συγχρονισμός, το έτος πηδήματος μπορεί να αλλάξουν πέρα από αυτόματα. Η συχνότητα παραγωγής για το εσωτερικό τερματικό ρολογιών είναι 1Hz. Μεταξύ -25℃ σε +60℃, η ακρίβεια ρολογιών δεν είναι όχι περισσότερος από ±1 s/d Κάτω από τη θερμοκρασία 23℃ αναφοράς, η ακρίβεια ρολογιών δεν είναι όχι περισσότερος από ±0.5 s/d.

 

Η αποδεκτή χρονική ραδιοφωνική αναμετάδοση δεν είναι όχι περισσότερος από 5 λεπτά. Καμία ανάγκη να ταιριάξει με τον προγραμματισμό δεν μεταστρέφει και τον κωδικό πρόσβασης επικοινωνίας κατά το χρονικό ραδιοφωνικό αναμετάδοση. Μπορεί να τεθεί σύμφωνα με ερευνά, και αποφεύγει από το να χειριστεί σε 5 λ. τότε κατά πάγωμα ή την αποθήκευση στοιχείων.

 

9) Παραγωγή σφυγμού

Ο μετρητής έχει τη λειτουργία για το σφυγμό των οδηγήσεων και την ηλεκτρική παραγωγή σφυγμού που έρχεται άμεση αναλογία με τη μέτρηση της ενέργειας. Η οπτική συσκευή παραγωγής δοκιμής πρέπει να συμμορφωθεί gb/t17215.211-2006, η συσκευή παραγωγής δοκιμής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να συμμορφωθεί GB/T15284-2002. Έχει το τερματικό παραγωγής σημάτων για το ρολόι, και η συχνότητα παραγωγής είναι 1Hz

 

10) Διακόπτης φορτίων

Εξωτερικός διακόπτης φορτίων, υπάρχει μια ομάδα σήματος διακοπτών για την παραγωγή μετρητών. Ο όγκος του σημείου διακοπτών είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 220V/2A. Υπό τον κανονικό όρο, το σήμα διακοπτών για την παραγωγή πρέπει να κρατήσει ανάβει του διακόπτη φορτίων, επιτρέπει τη δύναμη επάνω Όταν η προσιτότητα ορισμένος όρος, σήμα διακοπτών για την παραγωγή πρέπει να οδηγήσει τη λειτουργία για τον εξωτερικό διακόπτη φορτίων, δύναμη από.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα