Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΈξυπνος μετρητής της Lora

Ενιαία φάση δύο καλωδίων LoRaWAN έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής ελέγχου αμοιβών μετρητών μακρινός

καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Ενιαία φάση δύο καλωδίων LoRaWAN έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής ελέγχου αμοιβών μετρητών μακρινός

Κίνα Ενιαία φάση δύο καλωδίων LoRaWAN έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής ελέγχου αμοιβών μετρητών μακρινός προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ενιαία φάση δύο καλωδίων LoRaWAN έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής ελέγχου αμοιβών μετρητών μακρινός

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62056-21
Αριθμό μοντέλου: DDZY150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 50
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000 PC το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τάση: 220V Τρέχουσα: 10(40) Α
συχνότητας: 60 hz Κλάσης ακριβείας: 1.0 2.0
Σταθερά σφυγμού: 3200 ΟΜΠ/KWH όνομα: κατοικημένος έξυπνος μετρητής

Ενιαία φάση δύο έξυπνος μετρητής της Lora καλωδίων για κατοικημένο με την ενότητα Lora-RF

 

Descprition:

Ο μετρητής χρησιμοποιείται γιατί ένας ευρύς χτύπησε των προπληρωμένων εφαρμογών. Συνδυάζει την πιό πρόσφατη τεχνολογία κρυπτογράφησης ασφάλειας 3DES και τη μορφωματική μονάδα επικοινωνίας. Ο μετρητής επιτρέπει ένα βασικό ρεύμα 5 Amp διατηρώντας ένα μέγιστο ρεύμα 80 Amp και των εκτεταμένων λειτουργικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων AMR/AMI. Είναι ένα συμπαγές σχέδιο σε μια τυποποιημένη κατοικία BS8565 και διατηρεί ότι η τραχιά ασυλία RF αντιστέκεται 30V/m και της εκτίμησης IP54, που επιτρέπει σε το για να λειτουργήσει στα σκληρά περιβάλλοντα. Διαβιβάζει τα στοιχεία στην κατάλληλη πύλη μέσω των ασύρματων ειδικών δικτύων LoRaWAN. Έχει τη υψηλή ακρίβεια, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, καλή σταθερότητα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην πόλη, τη χώρα ή το σχολείο και οποιεσδήποτε επιχειρήσεις.

 

Προδιαγραφή:

Πρότυπα IEC62053-21: 2003, DL/T645-2007.
Τάση 220V (ενιαία φάση)
Τρέχων 1.5(6) Α, 5(20) Α, 5 (30A), 5(40) Α, 5(60) Α, 10(40) Α, 10(60) Α, 15(60) Α, 20(80) Α, 30(100) Α
Συχνότητα 50Hz
Κατηγορία ακρίβειας 2.0
Σταθερά σφυγμού 6400, 3200, 2400, 1600, 1200, 800, 400, 200 ΟΜΠ/KWH
Ακρίβεια ρολογιών

≤ 0.5s/Day (θερμοκρασία 23 αναφοράς εκατοντάβαθμη)

≤ ±1.0s/Day (από -25 έως +60 εκατοντάβαθμα)

Περίοδος αποθήκευσης στοιχείων ≥ 10 έτη
Ψηφιακή επίδειξη 6+2 LCD

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Δοσολογία

1.1 μετρώντας για τη θετική και αντίστροφη ενεργό δύναμη, αποθήκευση τα στοιχεία, και σύμφωνα με τα οποία θέτοντας ενεργός ομάδα.

1.2 πολυ δασμολόγιο. Για την ενεργό δύναμη, μπορεί να συσσωρεύσει και σύνολο αποθήκευσης, κορυφή, αιχμή, επίπεδος, δύναμη κοιλάδων σύμφωνα με ορισμένη περίοδο.

1.3 μπορεί αποθήκευση να συμπληρώσει συνολικά τη δύναμη και τη δύναμη για κάθε δασμολόγιο για τελευταίους 12 μήνες. Το όριο είναι 24:00pm του τέλους του μήνα, ή στην ώρα από το 1$ο σε 28ο για τον κάθε μήνα.

 

2. Μακρινός έλεγχος αμοιβών
Τελείωσε τη ρύθμιση παραμέτρου και τη μακρινή αγορά μέσω της Lora.

Η υπολογιστική διαδικασία για την ηλεκτρική ενέργεια είναι τελειωμένη στο μακρινό σύστημα, δεν υπάρχουν καμία σχετική πληροφορία όπως η αμοιβή ηλεκτρικής ενέργειας έχουν αποθηκευτεί ή έχουν επιδειχθεί στο μετρητή. Ο μετρητής πρέπει να περάσει την ακριβή επικύρωση κωδικού πρόσβασης και την ασφαλή πιστοποίηση από να βγεί τις μακρινές εντολές όπως ο διακόπτης, να ανάψει, ανάγνωση στοιχείων ESAM.

 

3. Μέτρηση και έλεγχος
Μπορεί να μετρήσει και να ελέγξει τη λειτουργούσα παράμετρο όπως η τάση, το ρεύμα (συμπεριλαμβανομένου μηδέ ρεύματος γραμμών), η ισχύς, ο παράγοντας ισχύος και το κ.λπ. Το λάθος δεν θα υπερέβαινε ±1%

4. Κούτσουρο γεγονότος

4.1 μόνιμο αρχείο ο χρόνος όταν συνέβη η αναστοιχειοθέτηση, και επίσης τα στοιχεία όσον αφορά εκείνο τον χρόνο.

4.2 καταγράφοντας συνολικοί χρόνοι για τον προγραμματισμό, το χρόνο για τελευταία 10 που προγραμματίζουν και επίσης τον κώδικα λειτουργίας και τον προσδιορισμό στοιχείων για τον προγραμματισμό.

4.3 καταγράφοντας συνολικοί χρόνοι για το συγχρονισμό (εξαιρέσει του χρόνου που μεταδίδει ραδιοφωνικά), το χρόνο για τον τελευταίο συγχρονισμό 10 και επίσης τον κώδικα λειτουργίας.

4.4 καταγράφοντας συνολικοί χρόνοι για τη δύναμη κάτω, ο χρόνος για την τελευταία δύναμη 10 κάτω και τη δύναμη επάνω.

4.5 καταγράφοντας τους τελευταίους 10 χρόνους για το διακόπτη έξω και επάνω από τον τηλεχειρισμό, και επίσης το χρόνο για το διακόπτη out/on, τη δύναμη και το κ.λπ.

4.6 καταγράφοντας τους συνολικούς χρόνους για το άνοιγμα της κάλυψης μετρητών, ο χρόνος για τελευταία 10 που ανοίγουν συνέβη και τελείωσε.


5. Επίδειξη

5.1 οι ακόλουθες πληροφορίες θα επιδεικνύονταν στο μετρητή:

5.2 η μονάδα για τη δύναμη είναι KWH, και ψηφιακή επίδειξη 8, συμπεριλαμβανομένων 2 δεκαδικών

5.3 μέθοδοι LCD backlight ξυπνήστε συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη ξυπνήστε, των υπέρυθρων ακτίνων ξυπνήστε (οποιεσδήποτε υπέρυθρες ακτίνες μπορούν να λειτουργήσουν) και του κ.λπ. Σε κανονική χρήση, ο χρόνος ζωής για το LCD δεν θα είναι λιγότερο από 10 έτη

5.4 όταν η δύναμη μακριά, το backlight μπορεί να είναι ξύπνησε από το διακόπτη Εάν καμία λειτουργία μετά από να ξυπνήσει, LCD δεν θα έκλεινε αυτόματα μετά από έναν κύκλο Εάν η λειτουργία υπάρχει, το LCD θα έκλεινε αυτόματα σε 30 δευτερόλεπτα μετά από τη λειτουργία.

5.5 δείκτης:

--Το κόκκινο σφυγμού, αυτό είναι κλειστό στον κανονικό όρο, και θα ήταν λάμψη κατά τη μέτρηση της ενεργού δύναμης

--Ανησυχήστε το κόκκινο, είναι κλειστό στον κανονικό την όρο, και θα ήταν ανοικτό κατά ανησυχία

--Το ταξίδι κίτρινο, αυτό είναι κλειστό στον κανονικό όρο, και θα ήταν ανοικτό πότε ο διακόπτης φορτίων αποσυνδέει.

6. Συναγερμός

Όταν τα ακόλουθος ελαττώματα ή ο συναγερμός εμφανίζονται, το LCD θα σταματούσε στον ορισμένους κώδικα και backlight τη συντήρηση επάνω.

 

7. Πάγωμα

Χρόνος που παγώνει: Παγώνοντας στοιχεία μετρητών σύμφωνα με τον υποσχετικούς χρόνο και το διάστημα Μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον 12 φορές για κάθε παγωμένο μέρος.

Στιγμιαίο πάγωμα: Στο πλαίσιο του ανάρμοστου όρου, του παγώνοντας τρέχοντος χρόνου ημερομηνίας, όλων της δύναμης και των σημαντικών στοιχείων μέτρησης Κρατά τα στοιχεία για τελευταίους 3 χρόνους.

Διορίστε το πάγωμα: Σε κάθε περίπτωση του παλαιότερου/νέου δασμολογίου, της μεταστροφής δασμολογίων βημάτων και άλλης κατάστασης που είναι απαραίτητη, ο μετρητής θα επάγωνε τη δύναμη και άλλο σημαντικό στοιχείο όσον αφορά το χρόνο μεταστροφής, αυτό κρατά τα στοιχεία για τελευταίους 2 χρόνους

Ημέρα που παγώνει: Δύναμη καταστημάτων σε 0.00am για κάθε μέρα, σύνολο για 2 μήνα

Στην ώρα που παγώνει: Ενεργός δύναμη καταστημάτων για την ώρα ή μισή ώρα, σύνολο για 96 στοιχεία

8. Συγχρονισμός

Ενσωματώστε το κύκλωμα ρολογιών με τη λειτουργία αποζημιώσεων θερμοκρασίας, το ημερολόγιο, συγχρονισμός, το έτος πηδήματος μπορεί να αλλάξουν πέρα από αυτόματα. Η συχνότητα παραγωγής για το εσωτερικό τερματικό ρολογιών είναι 1Hz. Μεταξύ -25℃ σε +60℃, η ακρίβεια ρολογιών δεν είναι όχι περισσότερος από ±1 s/d Κάτω από τη θερμοκρασία 23℃ αναφοράς, η ακρίβεια ρολογιών δεν είναι όχι περισσότερος από ±0.5 s/d.

Η αποδεκτή χρονική ραδιοφωνική αναμετάδοση δεν είναι όχι περισσότερος από 5 λεπτά. Καμία ανάγκη να ταιριάξει με τον προγραμματισμό δεν μεταστρέφει και τον κωδικό πρόσβασης επικοινωνίας κατά το χρονικό ραδιοφωνικό αναμετάδοση. Μπορεί να τεθεί σύμφωνα με ερευνά, και αποφεύγει από το να χειριστεί σε 5 λ. τότε κατά πάγωμα ή την αποθήκευση στοιχείων.

 

9. Παραγωγή σφυγμού

Ο μετρητής έχει τη λειτουργία για το σφυγμό των οδηγήσεων και την ηλεκτρική παραγωγή σφυγμού που έρχεται άμεση αναλογία με τη μέτρηση της ενέργειας. Η οπτική συσκευή παραγωγής δοκιμής πρέπει να συμμορφωθεί gb/t17215.211-2006, η συσκευή παραγωγής δοκιμής ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να συμμορφωθεί GB/T15284-2002. Έχει το τερματικό παραγωγής σημάτων για το ρολόι, και η συχνότητα παραγωγής είναι 1Hz

 

10. Διακόπτης φορτίων

Εξωτερικός διακόπτης φορτίων, υπάρχει μια ομάδα σήματος διακοπτών για την παραγωγή μετρητών. Ο όγκος του σημείου διακοπτών είναι εναλλασσόμενο ρεύμα 220V/2A. Υπό τον κανονικό όρο, το σήμα διακοπτών για την παραγωγή πρέπει να κρατήσει ανάβει του διακόπτη φορτίων, επιτρέπει τη δύναμη επάνω Όταν η προσιτότητα ορισμένος όρος, σήμα διακοπτών για την παραγωγή πρέπει να οδηγήσει τη λειτουργία για τον εξωτερικό διακόπτη φορτίων, δύναμη από.

 

Προφυλάξεις ασφάλειας:
* Απομονωμένη χρήσης μόνο εργαλεία.
* Μην συνδέστε το μετρητή με μια 3 φάση - εναλλασσόμενο ρεύμα 415V - δίκτυο.
* Τοποθετήστε το μετρητή μόνο στα ξηρά περίχωρα.
* Σιγουρευτείτε τα χρησιμοποιημένα καλώδια είναι κατάλληλος για το ανώτατο ρεύμα που ο μετρητής μπορεί να μετρήσει.
* Σιγουρευτείτε τα καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος εγκαθίσταται σωστά πρίν ενεργοποιεί τον τρέχοντα/την τάση.
* Μην αγγίξτε τους συνδέοντας σφιγκτήρες μετρητών άμεσα με τα γυμνά χέρια σας, με το μέταλλο, το κενό καλώδιο ή άλλο υλικό δεδομένου ότι θα έχετε την πιθανότητα ενός κλονισμού ηλεκτρικής ενέργειας και μια πιθανή πιθανότητα για τη ζημία υγείας.
* Σιγουρευτείτε την κάλυψη προστασίας τοποθετείται μετά από την εγκατάσταση και έχει σφραγιστεί.
* Η εγκατάσταση, η συντήρηση και η επισκευή πρέπει μόνο να γίνουν από έναν επικυρωμένο ηλεκτρολόγο.
* Μην σπάστε ποτέ τις σφραγίδες ή ανοίξτε την μπροστινή κάλυψη δεδομένου ότι αυτό να επηρεάσει τη λειτουργία του μετρητή.
* Κατευθείαν, μην μειωθείτε, να κλωτσήσει ή άλλη φυσική βία στο μετρητή δεδομένου ότι υπάρχει εσωτερικό τμημάτων υψηλής ακρίβειας που θα σπάσει ή θα καταστήσει το μέτρο μετρητών ανακριβές.
* Μην τοποθετήστε το μετρητή της περιοχής με το αέριο, τη σκόνη, το ωίδιο ή τα έντομα ζημιάς ή στις ασταθείς επιφάνειες.

 

Περίπου εμείς:

Η εταιρία Radarking Electrinics Wuhan είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α. Καθιερώθηκε το 2002. Η βάση παραγωγής μας καλύπτει έναν τομέα 30 στρεμμάτων, και το εργαστήριο μόνος-οικοδόμησης καλύπτει έναν τομέα 7000 τετραγωνικών μέτρων, των καλύψεων παραγωγής και χώρου αποθήκευσης περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε το ηλεκτρονικές εργαστήριο μετρητών και τη μεγάλη έκταση των εξοπλισμών δοκιμής. Έχουμε το εμπορικό σήμα μας «RADARKING», επίσης υποδοχή το OEM/ODM.

 

Ενιαία φάση δύο καλωδίων LoRaWAN έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής ελέγχου αμοιβών μετρητών μακρινός
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα