Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροηγμένη υποδομή δοσολογίας

Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις

Communication Isolation Dual Interface 485 To LoRaWAN Collector For AMI
Communication Isolation Dual Interface 485 To LoRaWAN Collector For AMI

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: RADARKING
Πιστοποίηση: IEC, ISO
Αριθμό μοντέλου: DCRL12-RDK150-G2A

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 3-35days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 PC το χρόνο
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τάση εργασίας: Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V+20% 50Hz RS485 μη απασχόλησης τάση: Συνεχές ρεύμα 5V.
RS485 χωρητικότητα φορτίων: 32 σύνολα τελικής συσκευής RS485 (800 μέτρα). Κατανάλωση Ενέργειας: Ενεργός δύναμη ≤ 3W Φαινόμενη δύναμη ≤ 5VA.
Υψηλό φως:

automated metering infrastructure

,

advanced metering system

 
Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις
 
Περιγραφή:
DCRL12-RDK150-G2A είναι συλλέκτης 485 -LoRaWAN βασισμένος σε G2A (ανερχόμενη ζεύξη LoRaWAN, κατιούσα σύνδεση 485) είναι ένα προϊόν που αναπτύσσεται ειδικά για τις περιπτώσεις επικοινωνίας IoT. Το προϊόν είναι συμβατό με τους βιομηχανικά τυποποιημένους RS485 (πρωτόκολλο DL/T645, CJ/T188, MODBUS). Χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει την επικοινωνία LoRaWAN για τα τερματικά με τη διεπαφή επικοινωνίας RS485.
Ο συλλέκτης είναι απλός να χρησιμοποιηθεί, και πρέπει μόνο να εγκαταστήσει το συλλέκτη στην περιοχή που καλύπτεται από το σήμα πυλών LoRaWAN, πλήρες σημείο για να δείξει τη συλλογή δεδομένων μέσω της πύλης. Έχει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης, της μακράς διαρκείας και διπλής κατεύθυνσης μετάδοσης στοιχείων, η οποία παρέχει μια αξιόπιστη εγγύηση για τη συλλογή των σε πραγματικό χρόνο στοιχείων. Ο συλλέκτης μπορεί αυτόματα να φορτώσει τα στοιχεία στην πύλη, και η πύλη φορτώνει αυτόματα τα στοιχεία στην πλατφόρμα δικτύων Το προϊόν είναι απλό στη δομή, εύκολη να διατηρήσει και να αντικαταστήσει, και δεν έχει καμία σύνδεση των καλωδίων επικοινωνίας ανερχόμενων ζεύξεων, και η εγκατάσταση είναι κατάλληλη και γρήγορη. Το προϊόν σχεδιάζεται σύμφωνα με την έννοια των βιομηχανικών προτύπων ελέγχου, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι εξοικονόμηση ενέργειας και εντελώς απομονωμένη επικοινωνία, με την ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα, μεγάλη απόσταση μετάδοσης, υψηλή ταχύτητα και σταθερή λειτουργία.
 
1. Κύρια λειτουργίες και χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1.1 η διεπαφή κατιουσών συνδέσεων RS485 (baud το ποσοστό μπορεί να τεθεί), μπορεί να φέρει 1-32 τερματικά Ανερχόμενη ζεύξη LoRaWAN.
1.2 διπλή διεπαφή RS485, μια από την οποία είναι μια τοπική διεπαφή συντήρησης.
1.3 έρχεται με μια μικροσκοπική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος, το εναλλασσόμενο ρεύμα 220V μπορεί να προσεγγιστεί άμεσα. Εφαρμόζοντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της επιχείρησης, έχει τις λειτουργίες της αντι-αστραπής, της αντι-ξήρανσης, της αντι-υψηλής πίεσης, κ.λπ., προστατεύοντας αποτελεσματικά το συλλέκτη από την κανονική εργασία.
1.4 υποστηρίξτε DL/645, CJ/T188, MODBUS και άλλα πρωτόκολλα (μπορεί να προσαρμοστεί).
1.5 εφαρμόστε την τεχνολογία υπολογισμού ακρών, χρονομετρημένος ενεργός φορτώνει και η διαφανής μετάδοση μπορεί να μεταστραφεί. Ο φορτωμένος στόχος στοιχείων (μέχρι το μέγιστο αριθμό στόχων στοιχείων: 4), το διάστημα μεταξύ του φορτώματος των στοιχείων (0000 έως 9999 λεπτά), και το τελικό αρχείο (το τερματικό στο αρχείο μπορεί να φορτωθεί αυτόματα) μπορούν να τεθούν.
1.6 έχει το μακρινό τρόπο LoRaWAN και τον τοπικό τρόπο RS485 για τη συντήρηση στοιχείων.
1.7 απομόνωση επικοινωνίας: Εφαρμόζοντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της επιχείρησης, με την ενεργό απομόνωση, η αντι-αστραπή, η αντι-ξηρά, αντι-υψηλή τάση και άλλες λειτουργίες, προστατεύουν αποτελεσματικά την κανονική λειτουργία της διεπαφής RS485.
1.8 η επαγγελματική ροή στοιχείων διεπαφών ελέγχεται αυτόματα, και το πλαίσιο οδηγίας που στέλνεται με την πλατφόρμα της πύλης υποβάλλεται σε επεξεργασία κατά προτίμηση.
1.9 υιοθετεί την εγκατάσταση τύπων ραγών 2P, η οποία είναι μικρή σε μέγεθος και εύκολο να εγκατασταθεί.
1.10 με ποικίλες ενδείξεις θέσης, η θέση του συλλέκτη μπορεί να καθοριστεί από το δείκτη θέσης στον τομέα.
1.11 οι διαμορφωμένες παράμετροι σώζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της δύναμης μακριά και αποκαθίστανται αυτόματα μετά από δύναμη-επάνω.
 
2. Κύριες τεχνικές παράμετροι:
2.1 ηλεκτρικές παράμετροι:
Τάση εργασίας: Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V+20% 50Hz.
RS485 μη απασχόλησης τάση: Συνεχές ρεύμα 5V.
RS485 χωρητικότητα φορτίων: 32 σύνολα τελικής συσκευής RS485 (800 μέτρα).
Κατανάλωση ισχύος: Ενεργός δύναμη ≤ 3W Φαινόμενη δύναμη ≤ 5VA.
2.2 ασύρματες παράμετροι απόδοσης:
Κεντρική συχνότητα: 433MHz/470MHz (προσαρμοσμένο πρόγραμμα), διεθνές πρότυπο LoRaWAN.
Τεχνολογία διαμόρφωσης: Γραμμική διαμόρφωση απλωμένου φάσματος διαμόρφωσης συχνότητας.
Εύρος ζώνης: 125kHz/250kHz.
Δύναμη RF: 20dBm (100mW).
Λάβετε την ευαισθησία: -143dBm @SF12/BW 125KHz.
2.3 απόδοση ασφάλειας:
Τάση αντίκτυπου: 2kV.
Πίεση εργασίας: 2kV.
2.4 ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα:
Ηλεκτροστατική απαλλαγή: 4kV
Γρήγορη ομάδα σφυγμού: 2kV (βρόχος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος), το /2kV (βρόχος σημάτων)
Κύμα: 2kV (διαφορικός τρόπος)
2.5 περιβάλλον χρήσης:
Θερμοκρασία: -20℃~+60℃.
Υγρασία: Σχετική υγρασία ≤ 95%.
2.6 αποθήκευση στοιχείων: Χρονικά ≥10 έτη αποθήκευσης στοιχείων μετά από τη δύναμη μακριά.
2.7 διεπαφή επικοινωνίας: διπλή διεπαφή RS485.
2.8 τοπική διεπαφή: 2400bps.
Διεπαφή επικοινωνίας 2,9 μέτρων: Τέσσερα baud ποσοστά μπορούν να τεθούν (π.χ.: 200bps, 2400bps, 4800bps, 9600bps).
 
3. Αρχή σύνθεσης
3.1 συνοπτική περιγραφή της αρχής εργασίας
Η ενότητα επικοινωνίας ανερχόμενων ζεύξεων του συλλέκτη είναι η ενότητα επικοινωνίας πρωτοκόλλου LoRaWAN Η τοπική διεπαφή υιοθετεί τον τρόπο επικοινωνίας RS485 Η διεπαφή επικοινωνίας μετρητών επικοινωνεί με τον ενεργειακό μετρητή στην κατιούσα σύνδεση 485 το λεωφορείο μέσω του τρόπου επικοινωνίας RS485.
Ο συλλέκτης λαμβάνει την εντολή ανάγνωσης/ελέγχου που εκδίδεται με τη διοικητική πλατφόρμα σύννεφων και την εντολή ανάγνωσης/ελέγχου του ενεργειακού μετρητή στην κατιούσα σύνδεση 485 λεωφορείο του συλλέκτη μέσω της ενότητας της Lora.
Ο συλλέκτης έχει τη λειτουργία αυτόματα να συλλέξει τα προκαθορισμένα στοιχεία του ηλεκτρικού ενεργειακού μετρητή στο λεωφορείο κατιουσών συνδέσεων και του φορτώματος τους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η λειτουργία απαιτεί την πλατφόρμα για να προ-παραδώσει το διευκρινισμένο και αληθινά συνδεδεμένο μετρητή 485 ενέργειας. Μόλις μεταφορτωθεί επιτυχώς το αρχείο ενεργειακών μετρητών (0 έως 32), ο συλλέκτης θα απορρίψει τις οδηγίες που να μην ανήκουν στο αρχείο και από τη ανερχόμενη ζεύξη, και δεν θα το επεξεργαστούν.
 
3.2 διάγραμμα της αρχής υλικού
Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις 0
Ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: Τροφοδοτημένος από μια αποδοτική ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής.
Ενότητα επικοινωνίας της Lora: Πραγματοποιήστε την αλληλεπίδραση στοιχείων μεταξύ του κόμβου της Lora και της πύλης, και επιλέξτε τον τρόπο εργασίας κατηγορίας Γ στο τυποποιημένο πρωτόκολλο LoRaWAN.
Τοπική διεπαφή: Με τις τρέχοντας παραμέτρους του συλλέκτη ερώτησης, υπάρχουν επιλεγμένες τοποθετήσεις για μερικές λειτουργούσες παραμέτρους.
Διεπαφή επικοινωνίας μετρητών κατιουσών συνδέσεων: Σύμφωνα με τη baud θέτοντας αξία ποσοστού της διεπαφής κατιουσών συνδέσεων στο συλλέκτη, επιτρέψτε το baud επικοινωνίας ποσοστό που ενοποιείται με το.
Κύρια ενότητα ελέγχου: Ελέγχει την υποδοχή στοιχείων/στέλνει των τριών τμηματικών καναλιών, τα καταστήματα/διαβάζουν τα εσωτερικά στοιχεία E2, και θέτουν τη θέση του δείκτη σύμφωνα με την τρέχουσα θέση εργασίας για να ενημερώσουν το προσωπικό τομέων για τη θέση εργασίας του συλλέκτη.
 
4. Λειτουργία, ρύθμιση και εγκατάσταση.
1) Καμία ανάγκη για τη λειτουργία και την προσαρμογή χρηστών, αυτό δεν εγκαθίσταται από το επαγγελματικό προσωπικό σύμφωνα με το διάγραμμα καλωδίωσης εγκαταστάσεων.
2) Ενώπιον της εγκατάστασης, ελέγξτε τη σφραγίδα του κατασκευαστή, και η σφραγίδα είναι άθικτη, κατόπιν έναρξη η εγκατάσταση.
3) Ο συλλέκτης εγκαθίσταται σε μια αερισμένη και ξηρά θέση για να εξασφαλίσει στο εσωτερικό ασφαλή και αξιόπιστη εγκατάσταση.
4) Ο συλλέκτης πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο σύμφωνα με το διάγραμμα καλωδίωσης που παρουσιάζεται στο εγχειρίδιο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο χαλκού ή το τερματικό χαλκού για να συνδέσει κάθε τερματικό και πρέπει να σφιγχτεί.
5) Διάγραμμα καλωδίωσης
Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις 1
Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις 2
1 είναι η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος, εισαγωγή Λ 2 είναι η παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος, εισαγωγή Ν.
5 συνδέονται με το Α1, 6 συνδέονται με B1, 7 συνδέονται με A2, και 8 συνδέονται με B2.
 
. ελαφριά περιγραφή δεικτών 5
On-line: Αφότου τροφοδοτείται επάνω ο συλλέκτης, η ενότητα επικοινωνίας της Lora αρχίζει αυτόματα ενώνει τη δράση για να εισαχθεί το δίκτυο, αυτή τη στιγμή, οι ελαφριές λάμψεις δεικτών Όταν η ενότητα εισάγει το δίκτυο επιτυχώς, το φως δεικτών γυρίζει στο σταθερό ελαφρύ τρόπο.
Ανερχόμενη ζεύξη: Όταν η ενότητα της Lora ανερχόμενων ζεύξεων λαμβάνει/στέλνει τα στοιχεία, οι λάμψεις δεικτών μιά φορά και το κανονικό κράτος είναι κλειστές.
Κατιούσα σύνδεση: Όταν η διεπαφή λεωφορείων μετρητών ανερχόμενων ζεύξεων λαμβάνει/στέλνει τα στοιχεία, οι λάμψεις δεικτών μιά φορά και το κανονικό κράτος είναι κλειστές.
 
6. Α1, B1, A2, λιμένας rs-485 B2 χρήση διεπαφών
Α1, λιμένας B1: Μετρητής rs-485 κατιουσών συνδέσεων λιμένας επικοινωνίας.
A2, λιμένας B2: Τοπικός λιμένας rs-485 επικοινωνίας.
 
7. Μεταφορά και αποθήκευση
Το προϊόν δεν πρέπει να υποβληθεί στον αυστηρό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και να ανοίξει. Πρέπει να αποθηκευτεί στο υποστήριγμα υπό τους αρχικούς όρους συσκευασίας, και το ύψος συσσώρευσης δεν πρέπει να υπερβεί 5 στρώματα.
Η θέση που αποθηκεύεται πρέπει να είναι καθαρή, η περιβαλλοντική θερμοκρασία δεν υπερβαίνει -40 ° Γ ~ +70 ° Γ, η σχετική υγρασία δεν υπερβαίνει 95%, ο αέρας δεν περιέχει τα διαβρωτικές αέρια και τη φόρμα.
Ο αποθηκευμένος ηλεκτρικός ενεργειακός μετρητής πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία. Το περιβάλλον της θέσης αποθήκευσης πρέπει να είναι καθαρό. Η περιβαλλοντική θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβεί -25 °C ~ +70 °C, η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβεί 85%, και ο αέρας δεν περιέχει τα διαβρωτικές αέρια και τη φόρμα.
 
8. Διάσταση (χιλ.)
Μήκος: 100mm Πλάτος: 36mm Ύψος: 67mm.
Διπλή διεπαφή 485 απομόνωσης επικοινωνίας στο συλλέκτη LoRaWAN για την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις 3
 
9. Κοινές διάγνωση ελαττωμάτων, ανάλυση, και μέθοδοι ανίχνευσης μηχανικών βλαβών
1) Όλοι οι δείκτες δύναμη-επάνω δεν επιδεικνύονται. Εάν ο συλλέκτης εγκαθίσταται κανονικά, εάν η καλωδίωση συνδέεται με καλώδιο σύμφωνα με το σωστό σχέδιο, και εάν η γραμμή εισαγωγής συλλεκτών έχει την εισαγωγή τάσης 220V.
2) Όταν ο μετρητής διαβάζει τα στοιχεία, δεν υπάρχει καμία επίδειξη δεικτών επικοινωνίας, και το downlight του συλλέκτη έχει μια δράση. Υπάρχει οποιοδήποτε υπερφόρτωση ή βραχυκύκλωμα στη σύνδεση 485 λεωφορείων;
3) Το σε απευθείας σύνδεση φως δεικτών συνεχίζει να λάμπει, η θέση του συλλέκτη δεν καλύπτεται από το σήμα της πύλης, ή ο συνδετήρας κεραιών της Lora του συλλέκτη είναι ανώμαλος και πρέπει να επισκευαστεί.
 
10. Περιγραφή εξαρτημάτων
Ο συλλέκτης θα εξοπλιστεί με τις οδηγίες, το πιστοποιητικό και τη σφραγίδα.

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yuki Yu

Τηλ.:: +8615871754165

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα