WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

                έξυπνος μετρητής, προπληρωμένος μετρητής & λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Προηγμένο μετρώντας σύστημα, αυτοματοποιημένη υποδομή δοσολογίας για τις χρήσεις πελατών

Κίνα Προηγμένο μετρώντας σύστημα, αυτοματοποιημένη υποδομή δοσολογίας για τις χρήσεις πελατών προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προηγμένο μετρώντας σύστημα, αυτοματοποιημένη υποδομή δοσολογίας για τις χρήσεις πελατών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO4001
Αριθμό μοντέλου: RDK

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 αριθ.
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
περιεχόμενο: Έξυπνος ηλεκτρικός μετρητής, συλλέκτης στοιχείων, συμπυκνωτής στοιχείων Θεωρία: έξυπνα μετρώντας συστήματα
Επικοινωνία Protocl: DL645 Υδρόμετρο: Έξυπνο υδρόμετρο DN15, 20, 25mm
Μετρητής αερίου: Έξυπνος μετρητής G1.6/G2.5/G4 αερίου AMR Μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας: Ενιαίος και τριφασικός ηλεκτρικός μετρητής AMR

Προηγμένο μετρώντας σύστημα, αυτοματοποιημένη υποδομή δοσολογίας για τις χρήσεις πελατών

 

Περιγραφή:

Το μακρινό σύστημα ανάγνωσης μετρητών είναι ένα σημαντικό περιεχόμενο της διαχείρισης δύναμης, είναι ο τελευταίος κρίκος μεταξύ του χρήστη και του γραφείου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και επίσης το αποτέλεσμα για την παραγωγή και τη λειτουργία. Μαζί με την ανάπτυξη οικονομικού, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ηλεκτρικής ενέργειας παίρνουν το μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας προκαταβολής πληρωμής καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος για την εγχώρια χρήση. Και σε τέτοια κατάσταση, η δυσκολία στη διαχείριση γίνεται για να είναι ένα πρόβλημα. Το μακρινό σύστημα ανάγνωσης μετρητών παίρνει την τυποποιημένη διεπαφή WINDONS, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο ταυτόχρονα. Έχει τις πολυ λειτουργίες που μπορούν να σας φέρουν απλά τη διαχείριση.

 

Γενικός:

Προηγμένο μετρώντας σύστημα, αυτοματοποιημένη υποδομή δοσολογίας για τις χρήσεις πελατών

1. Μια λύση AMR/AMI είναι βασικά αποτελούμενη από τρία στρώματα: μετρήστε τις συσκευές ανάγνωσης και ελέγχου (που αποτελούνται κυρίως από τους μετρητές), τις συσκευές επικοινωνίας και το σύστημα/το κέντρο διαχείρισης δεδομένων.

2. Μετρήστε την ανάγνωση και οι συσκευές ελέγχου είναι βασικά των μετρητών με τις μακρινές και αυτόματες λειτουργίες ανάγνωσης ή των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως RS485, το RF, το PLC, κ.λπ. Μπορεί να υπάρξει διακόπτης φορτίων, το όργανο ελέγχου, ο συλλέκτης στοιχείων, κ.λπ.

3. Οι συσκευές επικοινωνίας χτίζουν το δίκτυο ή το κανάλι commmunication μεταξύ του μετρητή και του διαχειριστικού κέντρου. Υπάρχει κανονικά συμπυκνωτής, φορητός αναγνώστης (HHU), δίκτυο επικοινωνίας όπως GMS/GPRS, το PSTN, Διαδίκτυο, οπτική ίνα, κ.λπ.

4. Το διαχειριστικό κέντρο είναι βασικά μιας ομάδας υλικού υπολογιστών όπως τους κεντρικούς υπολογιστές, τους υπολογιστές, τους εκτυπωτές, κ.λπ. και τις λειτουργικές ενότητες ή τα λογισμικά λογισμικού όπως η διοικητικών ενότητας, χρηστών ή πελατών μετρητών (esset) διοικητική ενότητα, η ασφάλεια και η θέτοντας ενότητα δομών, η βάση δεδομένων και η ενότητα στατιστικής εκθέσεων, κ.λπ. Το διοικητικό λογισμικό μπορεί να πραγματοποιήσει και τη σε μη απευθείας σύνδεση διαχείριση και τη σε απευθείας σύνδεση διαχείριση και να παρέχει την υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα.

 

Βασικό όφελος:

• Μειώνει utilites τις δαπάνες λειτουργίας
• Βελτιώνει την αποδοτικότητα των μετρητής--μετρητών
• Βελτιώνει την υπηρεσία πλέγματος για να ικανοποιήσει τον πελάτη
• Βελτιώνει την αποδοτικότητα συλλογής δεδομένων
• Βελτιώνει τη σε πραγματικό χρόνο απάντηση γεγονότων πλέγματος

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Διαλειτουργικότητα  Ανοικτά πρωτόκολλα υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου DLMS και άλλου ΩΧΡΟΎ πρωτοκόλλου
 Ανοικτή αρχιτεκτονική, διεπαφή υπηρεσιών Ιστού
Διαχείριση ασφάλειας  Διάφορος αλγόριθμος ασφάλειας υποστήριξης
 Βασική διαχείριση ασφάλειας υποστήριξης
Ευελιξία  Συμπυκνωτής υποστήριξης & μετρητής GPRS
 Ώθηση υποστήριξης και συλλογή δεδομένων τραβήγματος
 Πολυ βάση δεδομένων υποστήριξης, όπως η Oracle, Informix, SQLite κ.λπ.
Απόδοση  Υποστήριξη εκατομμύριο μετρητές επιπέδων
 7×24 οι ώρες συνεχίζουν

 

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ:
1. Ο πελάτης πηγαίνει στην αμοιβή-χρέωση του κέντρου (ή του γραφείου πώλησης δύναμης αντιπροσωπεία &) και πληρώνει για τη δύναμη/το νερό/το αέριο/τη θερμότητα αρχικά, κατόπιν το προσωπικό πληρωμή σε ανοικτό λογαριασμό για τον πελάτη μέσω του λογισμικού και τον αναγνώστης-συγγραφέα καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος και να του δώσει έπειτα μια κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος με το αγορασμένο ποσό και τις σχετικές πληροφορίες χρηστών μέσα.
2. Ο πελάτης παίρνει την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματός του στο σπίτι και τα ισχυρά κτυπήματα αυτό στον τομέα επαγωγής του μετρητή και έπειτα το αγορασμένο ποσό θα εισαχθεί αυτόματα στο μετρητή του. Κατόπιν ο έξυπνος προπληρωμένος μετρητής θα ανάψει τη βαλβίδα για να παρέχει τη δύναμη/το νερό/το αέριο/τη θερμότητα.
3. Ο μετρητής θα ανησυχήσει με να παρουσιάσει πληροφορίες για το LCD/LED συνεχώς όταν δεν υπάρχει καμία αρκετές δύναμη/νερό/αέριο/θερμότητα μέσα στο μετρητή, το πρώτο ανησυχητικό ποσό φορά μπορεί να τεθεί εκ των προτέρων. Ο μετρητής θα ανησυχήσει πάλι με την παύση της εργασίας και θα κόψει τον ανεφοδιασμό όταν προσιτότητα στο δεύτερο ανησυχητικό ποσό. Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υπολείμματα με η κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματός του για να επανενεργοποιήσει το μετρητή. Όταν τα υπολείμματα καταναλώνονται επίσης, ο μετρητής θα σταματήσει την εργασία πάλι. Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει πάλι μόνο μετά από επαναφορτισμένος.

 

Περίπου εμείς:

Η εταιρία Radarking Electrinics Wuhan είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με τις ισχυρές ικανότητες Ε&Α. Καθιερώθηκε το 2002. Η βάση παραγωγής μας καλύπτει έναν τομέα 30 στρεμμάτων, και το εργαστήριο μόνος-οικοδόμησης καλύπτει έναν τομέα 7000 τετραγωνικών μέτρων, των καλύψεων παραγωγής και χώρου αποθήκευσης περισσότερα από 5000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουμε το ηλεκτρονικές εργαστήριο μετρητών και τη μεγάλη έκταση των εξοπλισμών δοκιμής. Έχουμε το εμπορικό σήμα μας «RADARKING», επίσης υποδοχή το OEM/ODM.

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα