Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας

Σύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας Hosptial για πραγματικό - χρονικό όργανο ελέγχου

Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Κίνα WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP. Πιστοποιήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Σύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας Hosptial για πραγματικό - χρονικό όργανο ελέγχου

Hosptial Energy Consumption Monitoring System For Real Time Monitor
Hosptial Energy Consumption Monitoring System For Real Time Monitor

Μεγάλες Εικόνας :  Σύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας Hosptial για πραγματικό - χρονικό όργανο ελέγχου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC
Αριθμό μοντέλου: Radarking-EHospital

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: πρότυπα συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 700000 σύνολα/έτος
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: έξυπνο ενεργειακό σύστημα παρακολούθησης Μεταχειρισμένα: νοσοκομείο
Προσαρμοσμένη: Ναί Ενημερωμένος: Υποστήριξη
Έλεγχος: πραγματικός - χρονικό όργανο ελέγχου Λειτουργία: Κατανάλωση ενέργειας οργάνων ελέγχου
Υψηλό φως:

Power Consumption Monitoring System

,

Electricity Consumption Monitoring System

eHosptial σύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας πραγματικό - κατανάλωση ενέργειας χρονικών οργάνων ελέγχου

 

Βαλβίδες:


1. Μετρώντας ακριβώς για την κατανάλωση ταξινομήστε, υποστοιχείο και το ενιαίο νοικοκυριό στα είδη κτηρίων, μακρινή μετάδοση για τη μέτρηση των στοιχείων, στοιχεία συλλέγει και αποθήκευση, στατιστικές και ανάλυση και κ.λπ.

 

2. Μέσω του άνετου περιβάλλοντος και βελτιώστε την ενέργεια - μέσα αποταμίευσης, τέτοια αποτελεσματική ιδέα, για να πραγματοποιήσει την αποτελεσματική ενέργεια - αποταμίευση, και να παρέχει τη διαχείριση αυτοματοποίησης στην οικοδόμηση της ενέργειας.

 

3. Ελεγκτικός την κατανάλωση ενέργειας, προσφέρετε τη διάγνωση κατανάλωσης ενέργειας, έλεγχος λογαριασμών, που σώζει τον έλεγχο, την πιθανή ανάλυση, τη συντήρηση επίδρασης, την ενεργειακή αποστολή και κ.λπ. στο τμήμα ενεργειακής διαχείρησης.


4. Ενεργειακή ποιότητα ελέγχου, ανάλυση η διανομή δύναμης μετασχηματιστών, ασφάλεια συσκευών. Ειδικά για

η σημαντική συσκευή, που μπορεί να ξέρει τον πραγματικό - χρονικό κράτος, και ανησυχεί εάν καθόλου ανώμαλος.


5. Συνδυάζοντας με την κατάσταση παραγωγής, ανάλυση η κατανάλωση κάθε συσκευής. Μέσω της ταξινόμησης στην κατανάλωση ενέργειας για κάθε τμήμα, οργάνωση ένα ενεργειακό σύστημα διαχείρισης. Εισάγετε το σύστημα αξιολόγησης ενεργειακής απόδοσης για να πάρετε περισσότερα μάτια στην ενέργεια - αποταμίευση.

 

6. Στρέψτε τη λειτουργία συσκευών υψηλός-κατανάλωσης, εξασφαλίστε τρεξίματα συσκευών πιό ομαλά

 

7. Η ανάλυση σύγκρισης καμπυλών κατανάλωσης εγκαίρως στο χρόνο, ή μεταξύ των τροφοδοτών, βοηθά να βρεί την ενέργεια - ευκαιρία αποταμίευσης

 

Εισαγωγή:

 

Το νοσοκομείο καταλαμβάνει συνήθως τη μεγάλη περιοχή, κατανάλωση ενέργειας τελευταία για πολύ καιρό, διάφορη των συσκευών κατανάλωσης και κ.λπ., οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν διάφορο της μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας δεν μπορούν να είναι λαβή σε περιεκτικό, λείποντας στη διαχείριση, υψηλής ενέργειας κατανάλωση ......

 

Προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο διαχείρισης της ενέργειας και να σωθεί η ενέργεια, είναι απαραίτητο στην οργάνωση ένα ενεργειακό σύστημα διαχείρισης με την ευρεία κάλυψη και τις τέλειες λειτουργίες. ο eFactory έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας προσιτότητας συστημάτων παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας στην πλήρη διαδικασία συλλέγει κατευθείαν, αποθήκευση, στατιστικές, ανάλυση και η πολυ εφαρμογή στρωμάτων, γυρίζει τις αναπροσαρμογές της πραγματικών - χρονικά στοιχεία για να είναι ροή στοιχείων, να βρεί το διάστημα για την ενέργεια - διαχείρισης και της αναμόρφωσης αποταμίευσης στα περίπλοκα στοιχεία κατανάλωσης ενέργειας συνεχώς, που ενισχύουν τη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Το μέγιστο συνδέει το μετρητή μετρητών δύναμης 128pcs/ενέργεια
  • Πρόσβαση μηχανών αναζήτησης Ιστού
  • Οποιαδήποτε δικτυωμένη συσκευή, παραδείγματος χάριν, υπολογιστής, έξυπνος-τηλέφωνο, iPad, μπορεί να έχει πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή, εύχρηστο
  • Σε πραγματικό χρόνο όργανο ελέγχου παραμέτρου
  • Εξαγόμενα formatHistorical στοιχεία .csv για την ανάλυση
  • Χρήστης - η σύνδεση ταυτότητας /Password, προστατεύει το σύστημα
  • Μακρινή βελτίωση συστημάτων
  • Ανάλυση σύγκρισης καμπυλών κατανάλωσης
  • Σε μη απευθείας σύνδεση συναγερμός μετρητών

Σύστημα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας Hosptial για πραγματικό - χρονικό όργανο ελέγχου 0

 

 

Περίπου επιχείρηση

 

Το Wuhan Radarking Electronics Corp. είναι επιχειρήσεις ενός σύγχρονες μεριδίου που η εστίαση στο έξυπνο διαδίκτυο του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος του /smart πραγμάτων (IOT)/της ευφυούς ηλεκτρικής ασφάλειας ενσωμάτωσε τη λύση. Καθιέρωσε το 2002 (προηγούμενο όνομα: Η Co., το ΕΠΕ Radarking Wuhan) και πήγαν δημόσιες στις 27 Ιανουαρίου 2015 με τη σύντμηση RADARKING αποθεμάτων και το απόθεμα αριθμός 831722. Είναι κύριο του ανεξάρτητου κέντρου και του εργοστασίου Ε&Α που είναι οι βασικές συνιστώμενες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Wuhan.

 

Κυρίως Ε&Α, κατασκευή και πωλεί την ενσωματωμένη λύση έξυπνου Διαδικτύου του αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πραγμάτων (IOT)/του έξυπνης αισθητήρα κατανάλωσης ενέργειας πλέγματος/της απόκτησης πληροφοριών κατανάλωσης ενέργειας και της μετάδοσης (συλλέκτης, συμπυκνωτής, ενότητα επικοινωνίας), του έξυπνου ηλεκτρικού μετρητή, του έξυπνου υδρομέτρου, της ενέργειας Διαδίκτυο «RDK» της ευφυούς ενεργειακής ενσωματωμένης ασφάλεια λύσης πραγμάτων (IOT), ψηφιακή ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας πανεπιστημιουπόλεων (ανάγνωση μετρητών), 4 ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης αποκτήσεων κατανάλωσης ενέργειας -1 μέτρου (ανάγνωση μετρητών), 4 -1 μέτρο/όλος--ένα σύννεφο καρτών που υπολογίζει τη συνολική ενσωματωμένη διαχείριση λύση χρέωσης, έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας και ενσωματωμένη ανάλυση λύση, κινητό τηλέφωνο APP (η κατανάλωση ενέργειας, γρήγορο Ε ξαναγεμίζει).

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα