WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

                έξυπνος μετρητής, προπληρωμένος μετρητής & λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now
  • Product Details

Ξηρός μετρητής αερίου διαγραμμάτων καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος, υψηλή ακρίβεια G1.6/G2.5/μετρητής αερίου G4

Verified Supplier

Made in China

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος καρτών: Κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος Υλικό: υπόθεση σιδήρου και χάλυβα
έλεγχος βαλβίδων: Με τη βαλβίδα ή όχι διάρκεια ζωής: περισσότερο από 10 έτη
Μέγιστη πίεση εργασίας: kpa 10 Μέγιστη υποδεδειγμένη αξία: 99999.99

Το διάγραμμα καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος προπλήρωσε το μετρητή αερίου για υψηλή ακρίβεια αερίου LPG AMR/GPRS την ασύρματη FO

Βασικές λειτουργίες:


. Αυτοματοποιημένη διαχείριση και τιμολόγηση από τις επιχειρήσεις εφοδιασμού υγραερίου
. Προκαταβολή πληρωμής των λογαριασμών με την τεχνολογία υπολογιστών και την κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος για να αποτρέψει τα μακροπρόθεσμα καθυστερούμενα
. Όταν η ροή του νερού υπερβαίνει το μέγιστο ποσοστό ροής, την ενσωματωμένη βαλβίδα θα κλείσουν αυτόματα
. Αποτελεσματικό αντικλεπτικό σχέδιο

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

  • Αποτελείται από το βασικό μετρητή αερίου και τον ηλεκτρονικό ελεγκτή. Ο ηλεκτρονικός ελεγκτής αποτελείται από την ενότητα ελέγχου, το συλλέκτη σημάτων και τον ενεργοποιητή βαλβίδων.
  • Περίπτωση χάλυβα, ανεξάρτητος πυρήνας με την υψηλή ευαισθησία και ακρίβεια, δομή τύπων διαφραγμάτων, προηγμένη διαδικασία, μεγάλη ρόδα χαρακτήρα, μετρώντας συσκευή.
  • Η γρήγορη λειτουργία όταν η παραμονή ικανότητα αερίου ή μπαταριών είναι χαμηλότερη από την προετοιμασμένη αξία, αυτό θα προτρέψει τον καταναλωτή για να αγοράσει ή να αντικαταστήσει την μπαταρία εγκαίρως.
  • Ανησυχήστε το μετρητή θα ανιχνεύσει και θα καταγράψει τη μαγνητική διαταραχή, την μη-δοσολογία, τη διακοπή βαλβίδων, τη χαμηλή μπαταρία κ.λπ. αυτόματα και θα υπάρξει σχετικό σύμβολο συναγερμών που επιδεικνύεται στο LCD, όλο το αρχείο γεγονότων μπόρεσε να μεταφερθεί στον κύριο σταθμό μέσω της κάρτας ολοκληρωμένου κυκλώματος.Τεχνικά στοιχεία:
.

Όνομα των παραμέτρων Μονάδα Τύπος
1.6 2.5 4.0
Μέγιστος ρυθμός ροής Qmax
μ ³ /h
2.5 4 6
Ελάχιστος ρυθμός ροής Qmin
μ ³ /h
0,016 0,025 0,04
Υλικό   Περίπτωση χάλυβα
Βασικό λάθος % Qmin ≤Q< Qt="">
Qt ≤Q ≤Qmax ±1.5
Μέγιστη πίεση εργασίας kPa 50
Συνολική απώλεια πίεσης PA 250
Ηλεκτρικό λάθος μετατροπής   ≤±1 ηλεκτρικό αντίτιμο σημάτων μετατροπής
Ήρεμο ρεύμα εργασίας μA ≤20
Θερμοκρασία εργασίας ºC -10~+45
Όνομα των παραμέτρων Παράμετροι Παρατηρήσεις
Ισχύς και τάση DC6.0VAlkaline μπαταρία Αλκαλική μπαταρία 1.5V*4
Διάρκεια ζωής μπαταρίας Αλκαλικό έτος battery≥1  
Στατικό λειτουργώντας ρεύμα I≤20ΜA Επίδειξη LCD
Μέγιστο λειτουργώντας ρεύμα I≤80mA  
Χρόνος λαβής στοιχείων ≥10years  
Χρόνοι του ενθέτου και του αποσπάσματος καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος ≥100000times  
Fault-free χρόνοι απασχόλησης του ενεργοποιητή ≥20000times συνεχής δοκιμή
ηλεκτρομηχανικό λάθος μετατροπής ένα αντίτιμο ώθησης 0.1m3

 

Οδηγία

 

Για το μετρητή αερίου, ο όγκος που χρησιμοποίησε μετριέται με τον επάνω τρόπο, και τα χρήματα υπολοίπου είναι μετρημένη αρίθμηση κάτω. Η ελάχιστη μονάδα μέτρου είναι 0.1m ³.

Κανονικά, ο μετρητής αερίου είναι στον τρόπο ύπνου, και οι οδηγήσεις θα άστραφταν κάθε 5-10 δευτερόλεπτα. Σε αυτή την περίπτωση, παρουσιάζει ότι ο μετρητής αερίου είναι στην εργασία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τεθεί η κάρτα M1 στον τομέα εργασίας του μετρητή αερίου όλη την ώρα. Ο χρήστης πρέπει ακριβώς να βάλει την κάρτα M1 στην περιοχή εργασίας κατά τη χρέωση ή θέλει να ελέγξει την κατάσταση του μετρητή, να περιμένει 3s να ενεργοποιήσει το μετρητή αερίου, και έπειτα το LCD θα επεδείκνυε την κάρτα του s διαβάζοντας την υπαγόρευση, ποσό υπολοίπου, τιμή μονάδων, κατόπιν να πάει πίσω στον τρόπο ύπνου αυτόματα.

 

1. M1 γρήγορη αναγνώριση καρτών: 

(1) η κάρτα M1 που διαβάζεται πετυχαίνει, δαχτυλίδι σειρήνων 3 φορές μέσα απότομα και γρήγορα Εάν διαβάζεται αποτυχημένος, χτυπήστε 1 χρόνο μέσα μακροχρόνιο.

 

(2) 6uoo--(6 μέσα αυτό είναι μετρητής αερίου με τη βαλβίδα): οι πληροφορίες μέσων έχουν ανταλλαχθεί επιτυχώς μεταξύ της κάρτας M1 RF και του μετρητή αερίου. (Οι πληροφορίες αγορών έχουν διαβαστεί από το μετρητή αερίου)

 

(3) 6UPP--(6 μέσα αυτό είναι μετρητής αερίου με τη βαλβίδα): το συνολικό ποσό μέσων (νέο ποσό αγορών amount+rest στο μετρητή αερίου) στην κάρτα M1 RF είναι μεγαλύτερο από το ανώτατο ποσό συσσώρευσης, το νέο ποσό αγορών δεν μπορεί αποσταλμένος στο μετρητή αερίου. Το ποσό υπολοίπου στο μετρητή αερίου δεν μπορεί να προσθέσει τη νέα αγορά μια.

 

(4) 6noo-Υ (6 μέσα αυτό είναι μετρητής αερίου με τη βαλβίδα, - κώδικας λάθους μέσων Υ για βαλμένος στην κάρτα αποτυχημένη): η κάρτα μέσων M1 RF είναι άκυρη κάρτα ή άλλη παράνομη κάρτα.

 

2. Επαναφόρτιση

Πριν από την επαναφόρτιση, η βαλβίδα στην παραμονή μετρητών αερίου ΑΠΟ το κράτος. Ο χρήστης πρέπει να πάρει την κάρτα M1 RF σε ορισμένη επαναφόρτιση λαβών συστημάτων διαχείρισης πρώτα, και να βάλει έπειτα την κάρτα M1 RF στο ρολόι στην περιοχή, η οθόνη LCD θα επεδείκνυε το γρήγορο μήνυμα “6uoo--”, το ποσό υπολοίπου και κ.λπ. ένα προς ένα, συγχρόνως, η βαλβίδα ΕΠΆΝΩ και να δηλητηριάσουν με αέρια το μετρητή εισάγουν στον τρόπο ύπνου. Το ποσό υπολοίπου θα μειωνόταν σταδιακά χρησιμοποιώντας.

 

3. Έλεγχος

Όταν η ανάγκη των χρηστών να ελέγξουν την κατάσταση του μετρητή αερίου, έβαλε την κάρτα M1 RF στο ρολόι στην περιοχή, η οθόνη LCD θα επεδείκνυε το γρήγορο μήνυμα “6uoo--”, το ποσό υπολοίπου και κ.λπ. ένα προς ένα, συγχρόνως, η βαλβίδα ΕΠΆΝΩ και να δηλητηριάσουν με αέρια το μετρητή εισάγουν στον τρόπο ύπνου.

 

4.  Προστατευτική βαλβίδα μακριά

Εάν ο χρήστης δεν αναπτύσσει δραστηριότητες στο μετρητή αερίου για 15 ημέρες και κανένα αέριο χρησιμοποιούμενο, η βαλβίδα του μετρητή αερίου θα απέκλειε αυτόματα. Εάν υπάρχει ποσό στο μετρητή αερίου, βάλτε την κάρτα M1 RF στο ρολόι στην περιοχή μπορεί να κάνει τη βαλβίδα πάλι.

 

 

Ξηρός μετρητής αερίου διαγραμμάτων καρτών ολοκληρωμένου κυκλώματος, υψηλή ακρίβεια G1.6/G2.5/μετρητής αερίου G4

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα