WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

                έξυπνος μετρητής, προπληρωμένος μετρητής & λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντατριφασικός ηλεκτρικός μετρητής

Πολυ τριφασικός ηλεκτρικός μετρητής RS485 3 * 220V/380V δασμολογίων για τη μέτρηση

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ηλεκτρικός μετρητής ενιαίας φάσης για τις πωλήσεις
Πραγματικά το επάγγελμα στη βιομηχανία μετρητών, μας έδωσε τόσο πολλούς χρήσιμες συμβουλές στη λύση πολυεθνικής συμφωνίας για τις επενδύσεις, πολύ καλή!

—— George

Οι μετρητές είναι καλοί, απλός αλλά χρήσιμος, και επίσης το αγαθό μέσα μετά από την υπηρεσία, κάθε μια από την ερώτησή μου ή την απαίτηση μπορεί να λυθεί καλά! Σας ευχαριστώ για συνεργάζεται

—— Amitansu

Είμαι Online Chat Now

Πολυ τριφασικός ηλεκτρικός μετρητής RS485 3 * 220V/380V δασμολογίων για τη μέτρηση

Κίνα Πολυ τριφασικός ηλεκτρικός μετρητής RS485 3 * 220V/380V δασμολογίων για τη μέτρηση προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυ τριφασικός ηλεκτρικός μετρητής RS485 3 * 220V/380V δασμολογίων για τη μέτρηση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Radarking
Πιστοποίηση: IEC62053-21; IEC62052-11; IEC62053-23; IEC62056-23
Αριθμό μοντέλου: DTSf150

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 35 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000 PC το χρόνο
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θεωρία: 3 μετρητής βατώρας φάσης Ρεύμα εξόδου: 3* 15(60) Α
συχνότητας: 50HZ Σταθερά σφυγμού: 3*1200imp/kwh
Περίοδος αποθήκευσης στοιχείων: 10 χρόνια Πρότυπο: IEC62053-21 IEC62052-11 IEC62053-23

Πολυ ακρίβεια RS485 ενεργειακών μετρητών επίδειξης μετρητών LCD δασμολογίων τριφασική ηλεκτρική υψηλή

 

1. Περίληψη:

 

DTSF150 είναι ένας νέος-σχεδιασμένος ενεργειακός μετρητής πολυ-δασμολογίων ενιαίας φάσης βάσει των προτύπων κρατικού πλέγματος για να καλύψει τις απαιτήσεις «ένα περιεκτικό ισχυρό και έξυπνο πλέγμα».

 

Αυτός ο μετρητής υιοθετεί το ψηφιακό τσιπ επεξεργαστών σημάτων επεξεργασίας εξαιρετικά-κλίμακας, τη μόνιμη μνήμη αποθήκευσης ημερομηνίας, τον πλήρης-απομονωμένο λιμένα επικοινωνίας RS485 και μακρινό υπέρυθρο καθώς επίσης και την ευρεία επίδειξη LCD Η προηγμένη διαδικασία SMT έχει χρησιμοποιηθεί στο μετρητή και aII το εσωτερικό στοιχείων έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανθεκτικής ζωής, της υψηλών δύναμης μόνωσης και της αντίστασης διάβρωσης με την υψηλή ένταση, την αντι-φλόγα και την όμορφη δομή του. Είναι ενσωματωμένο με σε όλες τις λειτουργίες της ενεργειακής μέτρησης, της αποθήκευσης πληροφοριών, της επεξεργασίας και της αλληλεπίδρασης 

 

Σειρά θερμοκρασίας και υγρασίας

 

Κανονικά temp εργασίας -25℃ ~ +60 ℃ Σχετική υγρασία <75%
Ακραία temp εργασίας -40℃ ~ +70 ℃ φυσική διανομή 30 ημερών μέσα σε ένα έτος 95%
Ακραία temp μεταφορών και αποθήκευσης -40℃ ~ +70 ℃ Άλλη καιρική συνθήκη 85%

 

Κατανάλωση ισχύος: Όταν ο μετρητής λειτουργεί στο ρεύμα, τη θερμοκρασία και τη συχνότητα αναφοράς, η ενεργός ισχύς, και η φαινόμενη ισχύς στα κυκλώματα τάσης πρέπει να είναι όχι περισσότεροι από 1,5 W και 10 VA στη θέση της μη επικοινωνίας ή όχι περισσότεροι από 3W, 12VA στο κράτος επικοινωνίας.

 

Επίδειξη LCD: 0~999999.99kWh

 

η ικανότητα της μακράς διαρκείας λι-μπαταρίας που εγκαθίσταται στο μετρητή είναι περισσότερο από 1.2Ah, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της αναμενόμενης διάρκειας ζωής του μετρητή. Μπορεί να κρατήσει το ενσωματωμένο ρολόι σωστά γιατί περισσότερα από 5 yeas ακόμα και δεν υπάρχει καμία δύναμη. Όταν η μπαταρία είναι ελλιπής της τάσης, ο μετρητής μπορεί να στείλει το δείκτη και να δώσει έναν συναγερμό αυτόματα.

hansi-πηγή-οικογένεια: Arial mso-bidi-πηγή-οικογένεια: Arial χρώμα: rgb (0,0,0) πηγή-μέγεθος: 10.0000pt mso-πηγή-kerning: 0.0000pt » >functions της ενεργειακής μέτρησης, της αποθήκευσης πληροφοριών, της επεξεργασίας και της αλληλεπίδρασης.

 

2. Κύρια λειτουργία:

 

2.1 μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας

Ενεργός ενέργεια κατεύθυνσης μέτρου θετική και ενεργός ενέργεια κατεύθυνσης.

 

Μέτρηση κατανομής χρόνου: η ενεργός κατανάλωση ενέργειας συσσωρεύεται και σώζεται την αντιστοιχία στη μέγιστης, ομαλής και γουρνών περίοδο σημείου. η συνολική ποσότητα δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αθροίσματος με να προσθέσει επάνω κάθε ποσότητα δασμολογίων ή κατανάλωσης κάθε περιόδου.

2.2 επαναρυθμισμένος

 • Τακτοποιήστε τα στοιχεία που αποθηκεύονται στο μετρητή, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η παγωμένα ποσότητα και το γεγονός καταγράφουν κ.λπ.
 • Η λειτουργία αναστοιχειοθέτησης πρέπει να καταγραφεί ως γεγονός μόνιμα που αποτρέπει από τη λειτουργία από το αναρμόδιο πρόσωπο.
 • Η κατώτατη αξία του μετρητή διαστρεβλώσεων πρέπει να επαναρυθμιστεί και δεν μπορεί να προγραμματιστεί άλλο.

2.3 κούτσουρο γεγονότος

 • Καταγράψτε το συνολικό χρόνο του προγραμματισμού των ενεργειών, το χρόνο των τελευταίων δέκα ενεργειών προγραμματισμού, τον κώδικα χειριστών και τον προσδιορισμό στοιχείων των προγραμματισμένων στοιχείων.
 • Καταγράψτε τους συνολικούς αριθμούς της χρονικής βαθμολόγησης (αποκλείοντας το χρόνο που μεταδίδει ραδιοφωνικά) και του χρόνου των τελευταίων δέκα ενεργειών προγραμματισμού, κώδικας χειριστών.
 • Καταγράψτε τους συνολικούς χρόνους των διακοπών ρεύματος, τον αρχίζοντας και τελειώνοντας χρόνο τελευταίων δέκα διακοπών ρεύματος.

d. Καταγράψτε τους συνολικούς χρόνους του ανοίγματος της κάλυψης και του αρχίζοντας και τελειώνοντας χρόνου τελευταίου του δέκα ανοίγματος περίπτωσης και των στοιχείων της κατανάλωσης ενέργειας. Ο μετρητής καταγράφει ακριβώς την πιό πρόωρη περίπτωση που ανοίγει κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος.

2.4 επίδειξη LCD

 • Υποστηρίζει αυτόματα τον κυκλικό τρόπο επίδειξης και τον τρόπο επίδειξης ώθησης κουμπιών, και το χρονικό διάστημα της αυτόματης κυκλικής επίδειξης μπορεί να τεθεί μέσα σε 5 και 20 δευτερόλεπτα.
 • Η οθόνη LCD είναι στον τρόπο backlist εάν ενεργοποιώντας το κουμπί ή την υπέρυθρη επικοινωνία κατά τη διάρκεια της κανονικής εργασίας. Μετά από αυτόν, το backlist θα κλείσουν αυτόματα εάν δεν υπάρχει καμία δράση μέσα σε 60 δευτερόλεπτα Όταν η υπέρυθρη ακτίνα προκαλείται, το backlist θα κλείσουν μετά από να ανακυκλώσει δύο φορές.
 • Την οθόνη LCD θα κλείσουν μιά φορά όντας τροφοδοτώ-μακριά, και αυτή μπορεί να ανάψει πάλι την κατανάλωση του κουμπιού, εάν δεν υπάρχει ακόμα καμία δράση, αυτό θα κλείσουν μετά από να ανακυκλώσει μιά φορά. Η οθόνη θα είναι στον τρόπο ύπνου μετά από να πιέσει το κουμπί για 30 δευτερόλεπτα. Δεν επιτρέπεται για να χρησιμοποιήσει τις υπέρυθρες ακτίνες με σκοπό τη ισχύ της μπαταρίας αποταμίευσης.
 • Οι επιδειχθείσες πληροφορίες παρουσιάζονται όπως ψηφιακές, κώδικας και σύμβολο. Ο μετρητής μπορεί να επιδείξει τις τιμές της ποσότητας, της δύναμης και του χρόνου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας με τα ψηφία 8 μπιτ, και τα κομμάτια του δεκαδικού μπορούν να προγραμματιστούν. Οι μονάδες των παραμέτρων διατριβών είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μονάδων κρατικής νομικών μέτρησης, όπως το KW, το KWH κ.λπ. Τα σύμβολα που παρουσιάζονται Γ στην οθόνη αντιπροσωπεύουν την κατεύθυνση δύναμης, τα ποσοστά, τη θέση προγραμματισμού, τη θέση επικοινωνίας, την προειδοποίηση χαμηλός-μπαταριών και τη δυσλειτουργία και το περιεχόμενο επίδειξης κωδικοποιείται ως κώδικας και μπορεί να προγραμματιστεί επίσης (αναφερθείτε στο παράρτημα).
 • Οι παράμετροι μπορούν να επιδειχθούν πλήρως στο LCD μετά από να τροφοδοτηθούν επάνω για το λεπτό, και backlight τα φω'τα επάνω Ο χρόνος φωτισμού προεπιλογής της οθόνης LCD και backlight είναι 5 δευτερόλεπτα και το χρονικό διάστημα μπορεί να τεθεί μεταξύ 5 και 30 δευτερολέπτων. Ο μετρητής μπορεί να κάνει να καλύψει το σύνολο που επιδεικνύεται για 10 δευτερόλεπτα μέσω της εντολής επικοινωνίας.

 

 

2.5 λειτουργία επικοινωνίας

 

 • Το φυσικό στρώμα του καναλιού επικοινωνίας πρέπει να είναι ανεξάρτητο ότι οποιαδήποτε από τα κανάλια δεν μπορούν να έχουν επιπτώσεις σε άλλα που βλάπτονται μιά φορά κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, η απόδοση μετρητών, τα αποθηκευμένες στοιχεία και οι παράμετροι πρέπει να μην επηρεαστούν επίσης. Είτε η διαμορφωμένη υπέρυθρη ακτίνα είτε η επικοινωνία RS485 έχει την ίδια αρχή για να θέσει είτε να διαβάσει το μετρητή, και οι δύο μπορούν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες λειτουργίες DL/T 645-2007. Υποστηρίζει τις αυθόρμητες εκθέσεις όταν εμφανίζεται ένα σημαντικό γεγονός.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WUHAN RADARKING ELECTRONICS CORP.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ada Yang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα